- Adım
- selçuk
- Cihazım
- iphone 6s pl
- Konular
- 56
SağolBende vardi ama magisik 19.0 calismiyordu
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SağolBende vardi ama magisik 19.0 calismiyordu
Senin aradığın gibi mi globe rom un yaptığı bir mod var twrp den flaşlanacak.Beta rom için durum çubuğunu nasil ios şekline çevirebiliriz bir yolu var mi hocam? suatsari
Bir de gelen aramalari tam ekran yapabilme şansımız var mi?
MiPro dan aradığım bi bunlar var.
Dahili hafızada download rom klasörü var. Onun içine iniyor. Güncelleme %100 indikten sonra güncelleme yapmadan onu başka yere kopyalarsan yedeğin olmuş olur. Fakat şöyle bir durum var. Redmi 5 plus için konuşuyorum. %100 indi sonra şifre çözülüyor diye ekstra işler yapıyordu. O esnada inen rom bozuluyordu. Ben %100 olunca hemen kopyaliyordum. Sorunsuz kullanıyordum.Guncelleme ile gelen uptadeyi rom olarak nasil alabiliriz yada herhangi bir klasore kopyaliyormu uyeligim bitecek ve ara sira farkli rom yüklüyorum dogal olarak en son surume veda etmis oluyoruz bunun bir cozum mevcut mu arkadaslar .....??
Senin aradığın gibi mi globe rom un yaptığı bir mod var twrp den flaşlanacak.
Doğru model ve doğru rom sürümü seçersen sıkıntı yok. Yanlış seçersen tel. Açılmayabilir.
İndirdikten sonra tekrar kontrol etmende fayda var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu telefon nedir bizim ayarlar menüsü dark mod da siyah olmuyor daSenin aradığın gibi mi globe rom un yaptığı bir mod var twrp den flaşlanacak.
Doğru model ve doğru rom sürümü seçersen sıkıntı yok. Yanlış seçersen tel. Açılmayabilir.
İndirdikten sonra tekrar kontrol etmende fayda var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim. Unutma her rom güncellemede ona uygun dosyayı indirirsen sorun çıkmaz.Aradığım tam olarak bu ama versiyon bilgisi kendi rom paketi için sanırım. Beta eu rom üzerinde sıkıntı yapar mi acaba? Twrp den tam yedek alayım da bi
Altta diğer rom seçenekleri varmis. 9.5.16 deniyorum.
Sonuc perfectoo teşekkür ederim.
Note 5 eu rom pie betaBu telefon nedir bizim ayarlar menüsü dark mod da siyah olmuyor da
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dahili hafızada download rom klasörü var. Onun içine iniyor. Güncelleme %100 indikten sonra güncelleme yapmadan onu başka yere kopyalarsan yedeğin olmuş olur. Fakat şöyle bir durum var. Redmi 5 plus için konuşuyorum. %100 indi sonra şifre çözülüyor diye ekstra işler yapıyordu. O esnada inen rom bozuluyordu. Ben %100 olunca hemen kopyaliyordum. Sorunsuz kullanıyordum.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi