Mi6 sagit indirmeme rağmen bootloopta bıraktı telefonu yüklemeyin derimSenin aradığın gibi mi globe rom un yaptığı bir mod var twrp den flaşlanacak.
Doğru model ve doğru rom sürümü seçersen sıkıntı yok. Yanlış seçersen tel. Açılmayabilir.
İndirdikten sonra tekrar kontrol etmende fayda var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaş yükledi sıkıntı yok. Ben yükledim sıkıntı yok. Senin sıkıntın varsa söyle yardımcı olalım.Mi6 sagit indirmeme rağmen bootloopta bıraktı telefonu yüklemeyin derim
Ödeme bir kere yapılınca yetiyor mu? Aylık yıllık bir ödeme mi var birde tutar ne kadar ödüyorsunuz genelde
Veriler silindi mi??Mi6 sagit indirmeme rağmen bootloopta bıraktı telefonu yüklemeyin derim
Peki bu ucreti odemeye degecek birsey var mi gercekten eu ile arasinda ne kadar fark olabilir kiAylık 1.5 dolar, yıllık 15 dolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veriler silindi mi??
Ben şahsen eu beta'ya geri döndüm. Aylık odemistim. Pek ısınamadım.Peki bu ucreti odemeye degecek birsey var mi gercekten eu ile arasinda ne kadar fark olabilir ki
Hocam download klasörüne bakin. Redmi 5 plus için son sürüm paylasirsaniz guzel olurGuncelleme ile gelen uptadeyi rom olarak nasil alabiliriz yada herhangi bir klasore kopyaliyormu uyeligim bitecek ve ara sira farkli rom yüklüyorum dogal olarak en son surume veda etmis oluyoruz bunun bir cozum mevcut mu arkadaslar .....??
Ben cevap vereyimAylık 1.5 dolar, yıllık 15 dolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veriler silindi mi??