MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
İhtimal dahilinde, acayip güzel çalışıyor.
Yandex Rus menşeili yazılım olduğu için adamlar yerli malı yazılım takım taklavat kullanıyor destekliyor

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Format attim Romda yuz kilidi var ama ne hikmetse data yedegini yukleyince siliniyor.

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Değerli kullanıcılarımız, MiuiPro ekibi size Miui v.10 ürününün bir sonraki haftalık güncellemelerini sunmaktan mutluluk duyar.
MiMax3 cihazların geri kalanını yakaladı ve şimdi galeride "tarihçeye", iki satırdaki simgelerin adına, kameradaki düğmedeki "Zamanlayıcı" na, kayıt ekranındaki sistemin sesine sahip. Ayrıca, Mi Not 2 ve Mi Not 3 için eklenen uygulamaların kilidini açın.

Sevgili kullanıcılar, Bununla birlikte, kullanıcıların eylemlerinin başkalarına rahatsızlık getirdiğini ve üçüncü taraf kaynaklara ve bilgi verici kanallara ürün yazılımı yüklemeyeceklerini ve böylece abonelik sağlama kurallarını ihlal edemeyeceğinin farkındayız.
Firmware “tahliyesi” gerçeği tespit edilirse, suçlu cihaz, cihazın kullanıcı sayısına ve aboneliğine rağmen bir sonraki sürüm MISS olacaktır.

suat abi MISS Olacaktır açılımı nedir ? biz ücreti ödeyenler kullanıcıları olarak bir sıkıntı yaşarmıyız ?

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Değerli kullanıcılarımız, MiuiPro ekibi size Miui v.10 ürününün bir sonraki haftalık güncellemelerini sunmaktan mutluluk duyar.
MiMax3 cihazların geri kalanını yakaladı ve şimdi galeride "tarihçeye", iki satırdaki simgelerin adına, kameradaki düğmedeki "Zamanlayıcı" na, kayıt ekranındaki sistemin sesine sahip. Ayrıca, Mi Not 2 ve Mi Not 3 için eklenen uygulamaların kilidini açın.

Sevgili kullanıcılar, Bununla birlikte, kullanıcıların eylemlerinin başkalarına rahatsızlık getirdiğini ve üçüncü taraf kaynaklara ve bilgi verici kanallara ürün yazılımı yüklemeyeceklerini ve böylece abonelik sağlama kurallarını ihlal edemeyeceğinin farkındayız.
Firmware “tahliyesi” gerçeği tespit edilirse, suçlu cihaz, cihazın kullanıcı sayısına ve aboneliğine rağmen bir sonraki sürüm MISS olacaktır.

suat abi MISS Olacaktır açılımı nedir ? biz ücreti ödeyenler kullanıcıları olarak bir sıkıntı yaşarmıyız ?
Bir sonraki sürümü alamayacak demek translate cevirememis hocam

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
MiuiPro denen bu Ucubeye bende bir yıllık para yatırdım.Daha ilk Gücellemede falso verdiler dünden bu yana 3 mesaj attım Modaratör (!) Admin(!) denen DOBROVSKİLERE bir tanesi dönmedi..9.1.10 Güncelleme için...Yazıklar olsun bunlara devil~~devil~~devil~~

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
MiuiPro denen bu Ucubeye bende bir yıllık para yatırdım.Daha ilk Gücellemede falso verdiler dünden bu yana 3 mesaj attım Modaratör (!) Admin(!) denen DOBROVSKİLERE bir tanesi dönmedi..9.1.10 Güncelleme için...Yazıklar olsun bunlara devil~~devil~~devil~~
Aylık yatırmak en iyisi aslında. Romlar calinmasin diye tuhaf önlemler alıyorlar

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Evet aslında öyle yapmak lazımdı...
Hocam miuiproya çok yakın revolution os nerdeyse birebir deneyin derim paranız cebinizde kalır hem de Ruslarla da uğramamış olursunuz

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam miuiproya çok yakın revolution os nerdeyse birebir deneyin derim paranız cebinizde kalır hem de Ruslarla da uğramamış olursunuz

Teşekkürler DOBROVSKİlerle sonunda hallettim.Onların dilinden konuştum yazarak.Şimdi iniyor..

Üst Alt