Twrpden direk sifirlamadan kurabilirsiniz hocamArkadaşlar ilk kez TWRP li cihaza Güncelleme indirdim.Bunu nasıl? yükleyeceğiz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
wipe kısmında cache dalvik yazanları seçip cubugu kaydırın sonra indirdiğiniz güncellemeyi install kısmından kurun sonra kuurlum bitince sol alttaki cache dalvik tıklayıp kaydırın. sonra reboot deyip açınArkadaşlar ilk kez TWRP li cihaza Güncelleme indirdim.Bunu nasıl? yükleyeceğiz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
TWRP yi actim ancak güncelleme kodunu göremedım..SD Kart ve dahılı hafızada...Twrpden direk sifirlamadan kurabilirsiniz hocam
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşa yazdığım gibi göremedim..Görsem diğer yapacağım işlemleri biliyorum..wipe kısmında cache dalvik yazanları seçip cubugu kaydırın sonra indirdiğiniz güncellemeyi install kısmından kurun sonra kuurlum bitince sol alttaki cache dalvik tıklayıp kaydırın. sonra reboot deyip açın
Downloaded rom klasoru içindedirTWRP yi actim ancak güncelleme kodunu göremedım..SD Kart ve dahılı hafızada...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşa yazdığım gibi göremedim..Görsem diğer yapacağım işlemleri biliyorum..
güncelleme kodu ne hocam anlamadım ben. güncelleme paketini telefona indirdin twrpde görünmüyor muTWRP yi actim ancak güncelleme kodunu göremedım..SD Kart ve dahılı hafızada...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşa yazdığım gibi göremedim..Görsem diğer yapacağım işlemleri biliyorum..
Hocam güncelleme indikten sonra 'yeniden başlat' tıkladığınız zaman cihaz kendi kapanır, otomatik yükler ve açılır. Sizin uğraşmanıza gerek yoktu...Arkadaşlar ilk kez TWRP li cihaza Güncelleme indirdim.Bunu nasıl? yükleyeceğiz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
Paylaştığım romu somurmusler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi