MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Destek Uzmanı ve Grafik Tasarımcı (Amatör)
Konular
1
evet sistem/etc dizini içinde host dosyası var. Reklam engellemesi var. onu kendiniz bulabilirseniz yeniden düzenleyebilirsiniz.

Dosya adaway tarafından oluşturulmuş maşallah ferman gibi :) Bir oyun/uygulama için reklamları oynat izni verilemiyor mu? Bilgisi olan?

muwai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
muwai
Cihazım
Mi 6
Konular
0
[QUOTE = "technopat, post: 428332, member: 2839"] gentlemen do looking for a mix? [/ QUOTE]
Mi Mix on 4pda

miuipro 8.12.6

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Ara sıra bilgisayara kablo ile (Varsayalına MTP olacak şekilde) bağladığınızda telefonu görüyor mu ve ayrıca durum çubuğu arada sırada kayboluyor mu
İlkini telefonu bilgisayara baglamayi denemedim. Durum cuguda 24 saattir kullaniyorum hic kaybolmadi.

uye22

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
uye
Cihazım
nana
Konular
0
miuipro helium 9.1.3

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Konular
1
Dosya adaway tarafından oluşturulmuş maşallah ferman gibi :) Bir oyun/uygulama için reklamları oynat izni verilemiyor mu? Bilgisi olan?

Neyse teşekkür ederim yanıt yazanlara... Döndüm 8.5.14 e ve TWRP yedeğime sorunlar halloldu. Ücretli olmuş rom ama kendi olmamış. Cihaz değişene kadar devam.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Neyse teşekkür ederim yanıt yazanlara... Döndüm 8.5.14 e ve TWRP yedeğime sorunlar halloldu. Ücretli olmuş rom ama kendi olmamış. Cihaz değişene kadar devam.
Hocam miuipro ekstradan program kullanmama adına hosts dosyasını kendi manuel ekliyor. Fakat siz isterseniz adaway kullanabilirsiniz. Adaway içerisinde manuel olarak site ekleyip beyaz liste oluşturabiliyorsun, fakat bu bir program veya oyun için yapılamıyor ve sizin için çözüm sunmuyor. Aklıma gelen tek çözüm, oyunu açmadan önce adaway'ı devre dışı bırakmak. Oyundan sonra tekrar aktif etmek.
Eski yedeğinize dönünce sorunun hallolma sebebi, hosts dosyasının eski olması ve reklamları engelleyememesi...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fakir7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Brhn
Cihazım
Mi6
Konular
0
mi6 linki patlamış tekrar yükleyebilecek olan var mıdır?
bir de yeni versiyonu direk flashlasam sıkıntı yaratırmı illa temiz kurulum yapmak mı lazım

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Konular
1
Hocam miuipro ekstradan program kullanmama adına hosts dosyasını kendi manuel ekliyor. Fakat siz isterseniz adaway kullanabilirsiniz. Adaway içerisinde manuel olarak site ekleyip beyaz liste oluşturabiliyorsun, fakat bu bir program veya oyun için yapılamıyor ve sizin için çözüm sunmuyor. Aklıma gelen tek çözüm, oyunu açmadan önce adaway'ı devre dışı bırakmak. Oyundan sonra tekrar aktif etmek.
Eski yedeğinize dönünce sorunun hallolma sebebi, hosts dosyasının eski olması ve reklamları engelleyememesi...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baska sorunlar da vardı. Hic donmayan telefon 3-4 defa görev yöneticisinde tıkandı kaldı. Güncel sürüm bu cihaza iyi gelmedi. Varsın reklamları engellemesin eski sürüm candır :)

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
mi6 linki patlamış tekrar yükleyebilecek olan var mıdır?
bir de yeni versiyonu direk flashlasam sıkıntı yaratırmı illa temiz kurulum yapmak mı lazım

Temiz kurulum yapmadan da yükleyebilirsiniz. Ama bazen sorunlara neden olabiliyor, o yüzden her zaman temiz kurulum tavsiye ediyorum...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Baska sorunlar da vardı. Hic donmayan telefon 3-4 defa görev yöneticisinde tıkandı kaldı. Güncel sürüm bu cihaza iyi gelmedi. Varsın reklamları engellemesin eski sürüm candır :)

Hocam ilk kurulumlarda bazen takılmalar olabiliyor, ama o sonra düzeliyor. Hiç takılma sorunu yaşamadım, temiz kurulum yapın her zaman.
8.5.14 en güzel MIUI 9 Miuipro sürümü, en stabil en sorunsuz sürüm olmuştu :)

Üst Alt