- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mi 15
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 9
Mi 6 da 9.1.3 romu yüklü mesajlara girince isimler bazen gözüküyor bazen gözükmüyor neden olabilir acaba?
suatsari eski sürümlerde durum çubuğu simgelerini küçülttügümüz bir ayar vardı o kaldırıldı mi? Bulamadım.
Bir de mobil internet kapalıyken LTE yazmıyordu eski sürümlerde bunu da kapatabiliyor muyuz ?
2. için bildirim ve durum çubuğu ayarlarında 4g yerine lte göster gibi bir seçenek vardı.
evet sistem/etc dizini içinde host dosyası var. Reklam engellemesi var. onu kendiniz bulabilirseniz yeniden düzenleyebilirsiniz.Bağlantı aktif durumdayken devreye giriyor o ayar. Hep vardı onu biliyorum. Ama eski sürümde bağlantı yoksa 4G ya da LTE ayrıca yazmıyordu. Sinyal simgesi oluyordu sadece ve operatör ismi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de oyunlardaki reklam videolarıni izleyemiyorum. İzleme butonları pasif geliyor. Engelleyici mi var bilen var mı ?
Ara sıra bilgisayara kablo ile (Varsayalına MTP olacak şekilde) bağladığınızda telefonu görüyor mu ve ayrıca durum çubuğu arada sırada kayboluyor muMi 6 icin 9.1.3 u denedim batarya sureside iyi cikarsa kullandigim en iyi surumlerden biri diyebilirim.