banlanmış mısın bir bak bence?Ota dan 12.06 güncellemesi almış olan var mı ? Henüz bit güncelleme gelmedi bana .
Yanlış bilgi vermesilerse Ctesi yayınlanıyor diye biliyorum.Ota dan 12.06 güncellemesi almış olan var mı ? Henüz bit güncelleme gelmedi bana .
Ban falan yokbanlanmış mısın bir bak bence?
Ota dan 12.06 güncellemesi almış olan var mı ? Henüz bit güncelleme gelmedi bana .
Erken yayınlanalar test sürümü oluyor. Haftalık yazan güncellemeyi indirin. Oda hanüz yayınlanmadı...
mi note 3 için twrp kurmk istiyorum twrp nin sitesindeki son sürüm twrp-3.2.3-1-jason bunu indirmem yeterli midir? yoksa başka bir dosyamı indirmem lazım. Cihazın kilidi yeni açtım ve yukarıdaki son sürüm 8.11.29 miuipro romunu kurmak istiyorum. twrp yi attıktan sonra direk rom u flashladığımda sıkıntı çıkar mı?
Suat Hocam yukarıda bahsettiğim gibi son sürüm twrp yi attım cihaza ama mi ekranında altında unlock yazısında kaldı twrp ye geçmedi bir türlü yardımınızı rica edeceğim eğer yardım edebilirseniz tabii
Sistem unlock yaptıktan sonra telefonu format attı açtım. Kurulumu yaptım. Fastboot a alıp twrp yükledim Ama ondan sonra twrp ye geçmedi mi ekranında takılı kaldıSistem açılıyor mu hocam?