MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Ota dan 12.06 güncellemesi almış olan var mı ? Henüz bit güncelleme gelmedi bana .

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
mi note 3 için twrp kurmk istiyorum twrp nin sitesindeki son sürüm twrp-3.2.3-1-jason bunu indirmem yeterli midir? yoksa başka bir dosyamı indirmem lazım. Cihazın kilidi yeni açtım ve yukarıdaki son sürüm 8.11.29 miuipro romunu kurmak istiyorum. twrp yi attıktan sonra direk rom u flashladığımda sıkıntı çıkar mı?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Ota dan 12.06 güncellemesi almış olan var mı ? Henüz bit güncelleme gelmedi bana .

Erken yayınlanalar test sürümü oluyor. Haftalık yazan güncellemeyi indirin. Oda hanüz yayınlanmadı...

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Suat Hocam yukarıda bahsettiğim gibi son sürüm twrp yi attım cihaza ama mi ekranında altında unlock yazısında kaldı twrp ye geçmedi bir türlü yardımınızı rica edeceğim eğer yardım edebilirseniz tabii
Erken yayınlanalar test sürümü oluyor. Haftalık yazan güncellemeyi indirin. Oda hanüz yayınlanmadı...

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
mi note 3 için twrp kurmk istiyorum twrp nin sitesindeki son sürüm twrp-3.2.3-1-jason bunu indirmem yeterli midir? yoksa başka bir dosyamı indirmem lazım. Cihazın kilidi yeni açtım ve yukarıdaki son sürüm 8.11.29 miuipro romunu kurmak istiyorum. twrp yi attıktan sonra direk rom u flashladığımda sıkıntı çıkar mı?

- Hocam Codered hocamın yayınladığı twrp'yi kullanın. Resmi twrp'ye on basar. Yeri gelmişken kendisine böyle güzel bir twrp bize kazandırdığı için tekrar teşekkür ederim...
Buradan indirebilirsin : Recovery - Mi Note 3 Twrp 3.2.3-0 (Jason)

- Twrp yükleyince 4 wipe ile romu sıkıntısız kurabilirsin hocam...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Suat Hocam yukarıda bahsettiğim gibi son sürüm twrp yi attım cihaza ama mi ekranında altında unlock yazısında kaldı twrp ye geçmedi bir türlü yardımınızı rica edeceğim eğer yardım edebilirseniz tabii

Sistem açılıyor mu hocam?

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Sistem açılıyor mu hocam?
Sistem unlock yaptıktan sonra telefonu format attı açtım. Kurulumu yaptım. Fastboot a alıp twrp yükledim Ama ondan sonra twrp ye geçmedi mi ekranında takılı kaldı

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan sistem açıldı hocam kapatmaya uzun bastım. Verdiğiniz konudaki twrp yi indirip flashlıyorum o zaman.

Üst Alt