MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

ismailopos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail demir
Cihazım
mi 6
Konular
1
Mi room a geçin cidden çok stabil miui pro çok bozdu kendini
Aaa ne fark var listeme ekleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım gerçekten yapabilsek zaten link yokmu diye yakınmayacağız. iş bankası Maximum, Yapı kredi Worldcard, Kuveyttürk kredi kartı üstelik sanal ve normal kart ile denediğim halde sonuç alamıyorum. Çok rica edeceğim ben size bir yıllık ücreti yatırayım siz bana alın üyeliği olmaz mı?

Şimdi tekrar denedim her zamanki gibi 3d secure şifresi girdikten sonra "Something went wrong" şeklinde hata veriyor.
Hocam pişman olursun bence verdiğine

Şu link yok mu bu link yok mu diye yakınanları anlamiyorum. Arkadaş ya bir şekilde miuipro ya üye olun (çok değil aylık 8 tl ) ya da diğer birçok bedava güncelleme veren romları kullanın (eu rom gibi) . Burda birilerine laf çarpıtarak veya bir beklenti izlenimi yaratarak sonuçsuz cümleleri kurmanın anlamı yok. Bende yeri geldi yazdım baktım erişmek istediğim şeyi kendim aldım . İnanın bunları yapabilmek çok zor yada imkansız değil. Bırakın artık sızlanmayı.
Zaten ortada bir link olduğu zaman herkes paylaşıyor . Bir kaç kişi daha önce iyi niyetinin kurbanı oldu ve miuipro dan banlandı. Şunu bilin miuipro yönetimi açık ve net bir şekilde yazılımlarının illegal yollardan yüklenmesini istemiyor.
Bunu diyen kişi de her hafta link arıyorduclap~~bazı insanlar istese de alamıyorlar onu söyleyelim.

Son düzenleme:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Arkadaşım gerçekten yapabilsek zaten link yokmu diye yakınmayacağız. iş bankası Maximum, Yapı kredi Worldcard, Kuveyttürk kredi kartı üstelik sanal ve normal kart ile denediğim halde sonuç alamıyorum. Çok rica edeceğim ben size bir yıllık ücreti yatırayım siz bana alın üyeliği olmaz mı?

Şimdi tekrar denedim her zamanki gibi 3d secure şifresi girdikten sonra "Something went wrong" şeklinde hata veriyor.
Alper kardeşim aynı sorunu bende yaşadım defalarca . çözümü bankayı arayıp kartını yurt dışı kullanıma ve mail order a açtıracaksın sonra kullanabilirsin. (Ben banka uygulamasından açıyorum gene olmuyor deme bende açmıştım olmuyordu müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra işlem yapabildim)

HeRo11

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Arkadaslar ne kadar odeme yapmak gerekiyor?

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Aaa ne fark var listeme ekleyeyim

Hocam pişman olursun bence verdiğine

Bunu diyen kişi de her hafta link arıyorduclap~~bazı insanlar istese de alamıyorlar onu söyleyelim.
Yalan söylemene gerek yok ismail ben sadece 1 kere link istedim. Sonrada zaten kendi göbeğimi kendim kestim.

Arkadaslar ne kadar odeme yapmak gerekiyor?
1 ay için ortalama 8 tl 1 yıl içinse ortalama 80 tl

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Ooooovvvv burası hayli ısınmaya başladı suatsari hocam hortumu hazırla olmadı ysc yi de hazırla yangın yeri olur burası demedi deme sana kolay gelsin şimdiden
Selametle hocam

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Alper kardeşim aynı sorunu bende yaşadım defalarca . çözümü bankayı arayıp kartını yurt dışı kullanıma ve mail order a açtıracaksın sonra kullanabilirsin. (Ben banka uygulamasından açıyorum gene olmuyor deme bende açmıştım olmuyordu müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra işlem yapabildim)

Aynen o şekilde denedim kendim açtım mail order'a ve yurtdışına olmadı. Tekrar dediğiniz şekilde müşteri hizmetlerinden açtıracağım. Bu arada iş bankasından oluyor mu? Hangi banka ile yaptınız?

Üst Alt