Rica ederim, sorununuz çözüldüyse bir şekilde yeterliilgin için teşekkür ederim ararken şöyle birşey buldum ayarlardaki bölge ayarını aktif ediyor kim yaptıysa eline sağlık
Hocam bu sorunun yeri burası değil, konuyu dağıtmayalım lütfen.edit..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam editldm hemen.Hocam bu sorunun yeri burası değil, konuyu dağıtmayalım lütfen.
Şu link yok mu bu link yok mu diye yakınanları anlamiyorum. Arkadaş ya bir şekilde miuipro ya üye olun (çok değil aylık 8 tl ) ya da diğer birçok bedava güncelleme veren romları kullanın (eu rom gibi) . Burda birilerine laf çarpıtarak veya bir beklenti izlenimi yaratarak sonuçsuz cümleleri kurmanın anlamı yok. Bende yeri geldi yazdım baktım erişmek istediğim şeyi kendim aldım . İnanın bunları yapabilmek çok zor yada imkansız değil. Bırakın artık sızlanmayı.
Zaten ortada bir link olduğu zaman herkes paylaşıyor . Bir kaç kişi daha önce iyi niyetinin kurbanı oldu ve miuipro dan banlandı. Şunu bilin miuipro yönetimi açık ve net bir şekilde yazılımlarının illegal yollardan yüklenmesini istemiyor.
Kesinlikle katılıyorum aynı durum benim içinde geçerli 4 farklı kart ile denememe rağmen başarılı olamadım malesefArkadaşım gerçekten yapabilsek zaten link yokmu diye yakınmayacağız. iş bankası Maximum, Yapı kredi Worldcard, Kuveyttürk kredi kartı üstelik sanal ve normal kart ile denediğim halde sonuç alamıyorum. Çok rica edeceğim ben size bir yıllık ücreti yatırayım siz bana alın üyeliği olmaz mı?
Şimdi tekrar denedim her zamanki gibi 3d secure şifresi girdikten sonra "Something went wrong" şeklinde hata veriyor.