MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
56
Mi room a geçin cidden çok stabil miui pro çok bozdu kendini

degirmenci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5

Ekli dosyalar

• all_region_cust@vincedownloads.zip
    205 KB · Görüntüleme: 28

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Şu link yok mu bu link yok mu diye yakınanları anlamiyorum. Arkadaş ya bir şekilde miuipro ya üye olun (çok değil aylık 8 tl ) ya da diğer birçok bedava güncelleme veren romları kullanın (eu rom gibi) . Burda birilerine laf çarpıtarak veya bir beklenti izlenimi yaratarak sonuçsuz cümleleri kurmanın anlamı yok. Bende yeri geldi yazdım baktım erişmek istediğim şeyi kendim aldım . İnanın bunları yapabilmek çok zor yada imkansız değil. Bırakın artık sızlanmayı.
Zaten ortada bir link olduğu zaman herkes paylaşıyor . Bir kaç kişi daha önce iyi niyetinin kurbanı oldu ve miuipro dan banlandı. Şunu bilin miuipro yönetimi açık ve net bir şekilde yazılımlarının illegal yollardan yüklenmesini istemiyor.

Arkadaşım gerçekten yapabilsek zaten link yokmu diye yakınmayacağız. iş bankası Maximum, Yapı kredi Worldcard, Kuveyttürk kredi kartı üstelik sanal ve normal kart ile denediğim halde sonuç alamıyorum. Çok rica edeceğim ben size bir yıllık ücreti yatırayım siz bana alın üyeliği olmaz mı?

Şimdi tekrar denedim her zamanki gibi 3d secure şifresi girdikten sonra "Something went wrong" şeklinde hata veriyor.

Son düzenleme:

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
Arkadaşım gerçekten yapabilsek zaten link yokmu diye yakınmayacağız. iş bankası Maximum, Yapı kredi Worldcard, Kuveyttürk kredi kartı üstelik sanal ve normal kart ile denediğim halde sonuç alamıyorum. Çok rica edeceğim ben size bir yıllık ücreti yatırayım siz bana alın üyeliği olmaz mı?

Şimdi tekrar denedim her zamanki gibi 3d secure şifresi girdikten sonra "Something went wrong" şeklinde hata veriyor.
Kesinlikle katılıyorum aynı durum benim içinde geçerli 4 farklı kart ile denememe rağmen başarılı olamadım malesef

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Ben soğudum ve sıkıldım açıkcası bu durumdan. Sektörde yegane muhteşem ROM bu değil. İnsanları düşürdüğü duruma bakar mısınız? Herkes birbirinden (tabirden dolayı kusuruma bakmayın) link dileniyor. Diğer kişi ise isteyeni tersliyor...

Kolay gele, eyvallah....

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Uzun zaman miuipro kullandıktan sonra, şu sızıntı link bekleme yüzünden başka rom'a geçtim. Zaten her hafta güncelleme versede değişen önemli bir şey yok.

Üst Alt