- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 9
Hocam dili ingilizce yapıp bir dener misin?
Yaptım yine aynı hocam yine aynı yerde takılıp kalıyor
Hocam dili ingilizce yapıp bir dener misin?
Hocam yeni bir bildirim şekli üzerine çalışıyorlar. Tam ayrıntıyı bende bilmiyorum, ama çok güzel olacağını söylüyorlar. Şuan üzerinde çalışıyorlar, ne zamana yetişir tarih yok. Hazır olunca bana test romu gelecek, o zaman ayrıntıları buradan haber veririm...zaten kendileri bir artı katmazsa romda bir değişiklik yok belki bir güzellik katmışlardır diye yüklüyorum![]()
Beta sürümde sorun yok hocam. Bana ayarlar -yüklü uygulamalar bölümünden güvenlik uygulamasının sürüm numarasını söyler misin?Yaptım yine aynı hocam yine aynı yerde takılıp kalıyor
2.4.7 hocamBeta sürümde sorun yok hocam. Bana ayarlar -yüklü uygulamalar bölümünden güvenlik uygulamasının sürüm numarasını söyler misin?
hocam denedim ama uygulama açılıp hemen geri kapanıyorHocam bu dosyayı twrp üzerinden yükleyip bir dener misin?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
valla harika olur. oyundayken gelen bildirim şekli harika zaten genel bildirimdede bir güzellik varsa enfes olur tadından yenmezHocam yeni bir bildirim şekli üzerine çalışıyorlar. Tam ayrıntıyı bende bilmiyorum, ama çok güzel olacağını söylüyorlar. Şuan üzerinde çalışıyorlar, ne zamana yetişir tarih yok. Hazır olunca bana test romu gelecek, o zaman ayrıntıları buradan haber veririm...
Sürüm uymadı hocam, bu yeni verdiğimi yüklehocam denedim ama uygulama açılıp hemen geri kapanıyor
hocam denedim ama uygulama açılıp hemen geri kapanıyorHocam bu dosyayı twrp üzerinden yükleyip bir dener misin?
Sürüm uymadı hocam, bu yeni verdiğimi yükle
Anlıyorum, sürüm sorunu var demek ki...hocam denedim ama uygulama açılıp hemen geri kapanıyor
bu çalıştı hocam ama yine aynı eski dosyalarda takılıp kalıyor