MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hocam hayırlı sabahlar Dolby atmos zipini flashlayamiyorum geliştirici seçeneklerinden nuplayerı kapat diyor , normalde geliştirici seçeneklerinde medya başlığı altında bu seçenek olması lazım ama başka yere mi taşındı acaba yardımcı olabilirsiniz sevinirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lerolande

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Endüstri Mühendisi
Konular
1
Mi5s kullanıcısıyım, ekran kilitleme tuşuna bastıktan 1 sn sonra tepki verip ekran kapanıyor hocam bilginize.
Ayarlar -Ekran kısmında Animatör stili ve Animatör süre sayacını değiştirin. Sonra tekrardan eski ayarlara getirin düzelecektir.

onurozbay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ MİX
Konular
20
Arkadaşlar önce kusura bakmayın yaralanma sonucu hafızam çok zayıfladı o sebeple çok soruyorum.Tellefonda tüm verileri silim oyun , resim,program vb tertemiz bir şekilde rom yüklemek istiyorum yaznlız rot özeliği gitmeden ve twrp ne şekilde yapıyorduk ?şimdiden teşekkürler

Snnanar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Lg g2
Konular
14
Arkadaşlar önce kusura bakmayın yaralanma sonucu hafızam çok zayıfladı o sebeple çok soruyorum.Tellefonda tüm verileri silim oyun , resim,program vb tertemiz bir şekilde rom yüklemek istiyorum yaznlız rot özeliği gitmeden ve twrp ne şekilde yapıyorduk ?şimdiden teşekkürler
Gecmis olsun tum wipeleri secim twrpden internal storage.dalvik cache.sistem.cache secin sore pc ile romu atim cihaza kurulum yapin eger rootsuz gelirse rom supersu yada magiski cihaz açıldıktan sonra yeniden flasla

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurozbay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ MİX
Konular
20
Gecmis olsun tum wipeleri secim twrpden internal storage.dalvik cache.sistem.cache secin sore pc ile romu atim cihaza kurulum yapin eger rootsuz gelirse rom supersu yada magiski cihaz açıldıktan sonra yeniden flasla

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.Vatan sağ olsun ...

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Mi note 3 içinde 9.5.3.0 sürümü yayınlandı. Gerçekten güzel bir sürüm olmuş. Mi6 içinde inşallah öyle olmuştur...
suatsari hocam bu sürümde güvenlik uygulamasını açıp temizle yaptığımda eski dosyalarda takılıp kalıyor durdur deyip yeniden temizle diyorum yine aynı takılıp kalıyor bunun bir çözümü varmıdır

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
yeni güncelleme yarın verilir heralde bugün cıkmadı

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
suatsari hocam bu sürümde güvenlik uygulamasını açıp temizle yaptığımda eski dosyalarda takılıp kalıyor durdur deyip yeniden temizle diyorum yine aynı takılıp kalıyor bunun bir çözümü varmıdır
Hocam dili ingilizce yapıp bir dener misin?

Üst Alt