MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
O zaman neden Beta kullanalım ki stabil kullanır geçeriz. Beta kullanımının amacı bu sürekli yeni özellikleri alabilmek.
Her beta güncellemesinde sürekli yeni bir özellik gelmiyor malesef. Yani ben 2 yıldır xiaomi kullıyorum bu zaman zarfında gözlemlediğim o. Bir de her gelen özellik de her cihaza gelmiyor zaten güncelleme içeriğinde de yazıyor hangi cihaza ne geldiği. Beta romlarda buglar oluyor ki bunu zaten beta kullanarak kabul etmiş oluyoruz. İşin özü ben sorunsuz bir beta romu uzun süre kullanırım. Ama atıyorum o hafta değişik bir özellik geldi ise yüklerim. Örneğin kameraya gece modu gelmesi gibi yoksa her hafta her hafta güncellemenin bi esprisi yok kendi adıma. Tercih meselesi.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Her beta güncellemesinde sürekli yeni bir özellik gelmiyor malesef. Yani ben 2 yıldır xiaomi kullıyorum bu zaman zarfında gözlemlediğim o. Bir de her gelen özellik de her cihaza gelmiyor zaten güncelleme içeriğinde de yazıyor hangi cihaza ne geldiği. Beta romlarda buglar oluyor ki bunu zaten beta kullanarak kabul etmiş oluyoruz. İşin özü ben sorunsuz bir beta romu uzun süre kullanırım. Ama atıyorum o hafta değişik bir özellik geldi ise yüklerim. Örneğin kameraya gece modu gelmesi gibi yoksa her hafta her hafta güncellemenin bi esprisi yok kendi adıma. Tercih meselesi.

mutlaka bir geliştirme yapılıyor ama yoksa adamlar neden uğraşsınlar :) neyse bu tabiki takdirdir. herkes istediğini kullanabilir.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
mutlaka bir geliştirme yapılıyor ama yoksa adamlar neden uğraşsınlar :) neyse bu tabiki takdirdir. herkes istediğini kullanabilir.
Benim gördüğüm yapılmıyor. Tabi başta dediğim gibi tercih meselesi. Hatta gelen geri bildirimlere göre yapılan iyileştirmeler de bozuluyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre de stabil sürümler şekilleniyor. Android cihazlarda benim en çok dikkat ettiğim kısım güvenlik yamalarıdır. Diğer kısımlar bi şekilde çözülüyor. Twrp sağolsun

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Sizde de WhatsApp ta bildirim sorunu var mı. Uygulamanın bütün bildirimlerini acıyorım otomatik başlat yapıyorum hatta kilitliyorum ama cogu zaman uygulama içine girmeyince bildirim gelmiyor

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Sizde de WhatsApp ta bildirim sorunu var mı. Uygulamanın bütün bildirimlerini acıyorım otomatik başlat yapıyorum hatta kilitliyorum ama cogu zaman uygulama içine girmeyince bildirim gelmiyor

Bende bir sıkıntı yok.

gazel90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Memur
Konular
8
Allah aşkına sagit mi 6 link verecek bir kardeş yokmu?

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7

Titanium backup yada miui uygulamala yedekleme ile geri yuklediyseniz ondan kaynaklanıyor. Play store'dan yükleyip izinleri vermek gerekli.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Titanium backup yada miui uygulamala yedekleme ile geri yuklediyseniz ondan kaynaklanıyor. Play store'dan yükleyip izinleri vermek gerekli.
Titanium backup ile yüklenmiştim hocam

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Whatsapp'ın icinden sohbet yedekleme yapin. Silin play store'dan yükleyin. İlk kurulumda zaten her seyi geri yükler sorunsuz kullanırsınız.

Üst Alt