- Adım
- hasan
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Konular
- 9
Her romun kendine göre artıları var bence. Eu da bu hafta kameraya dinamik mod gelmişti mesela bunda yok. Ancak rom şuan için gayet iyi şarj tüketimi güzel. Akıcı. Böyle olduktan sonra da her hafta güncelleme yaşamaya gerek yok. Sanki diğer marka modeller her hafta güncelleme mi alıyor. Bence bu güncelleme olayı xiaomi kullananlarda bir takıntı.Ben Masik X kullanıyorum pro ya göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bir de en azından her hafta rom arama derdin yok![]()
Miui.Pro nun şarj tüketimi ben bildim bileli hep yüksek, EU romdan da...takıntı konusunda haklısınız. iosta, ios 9 a jailbreaki bir atıyor adam 3 yıl kullanıyor. bencede haftalık aylık güncelleme beklemek takıntı gibi geliyor. eu beta kullanıyorum. sanki şarj tüketimi yüksek gibi geliyor. geçmek istemem bu yüzden benimde..
Tercih sizin ben bana göre bir kaç artısı olduğu için geçtim. Dünden beri kullanıyorum tam olarak şarj performansını deneyemedim. Bir kaç şarjdan sonra belli eder kendini. Kullandığım bir kaç uygulamada hata verdi. Bazen de bildirimler sessiz geliyor. Tüm ses ayarları ve bildirim ayarları açık olmasına rağmen.arkadaşlar romu inrdim mi 8 se için. şuanda eu beta dayım geçeyimmi tavsiyeniz nedir. eu beta dan iyimi acaba ilk defa kullanacağım bu romu?
suleymanyalcin dj_yuxexes
O zaman neden Beta kullanalım ki stabil kullanır geçeriz. Beta kullanımının amacı bu sürekli yeni özellikleri alabilmek.Her romun kendine göre artıları var bence. Eu da bu hafta kameraya dinamik mod gelmişti mesela bunda yok. Ancak rom şuan için gayet iyi şarj tüketimi güzel. Akıcı. Böyle olduktan sonra da her hafta güncelleme yaşamaya gerek yok. Sanki diğer marka modeller her hafta güncelleme mi alıyor. Bence bu güncelleme olayı xiaomi kullananlarda bir takıntı.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi