MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Ben Masik X kullanıyorum pro ya göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bir de en azından her hafta rom arama derdin yok :)
Her romun kendine göre artıları var bence. Eu da bu hafta kameraya dinamik mod gelmişti mesela bunda yok. Ancak rom şuan için gayet iyi şarj tüketimi güzel. Akıcı. Böyle olduktan sonra da her hafta güncelleme yaşamaya gerek yok. Sanki diğer marka modeller her hafta güncelleme mi alıyor. Bence bu güncelleme olayı xiaomi kullananlarda bir takıntı.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
takıntı konusunda haklısınız. iosta, ios 9 a jailbreaki bir atıyor adam 3 yıl kullanıyor. bencede haftalık aylık güncelleme beklemek takıntı gibi geliyor. eu beta kullanıyorum. sanki şarj tüketimi yüksek gibi geliyor. geçmek istemem bu yüzden benimde..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
takıntı konusunda haklısınız. iosta, ios 9 a jailbreaki bir atıyor adam 3 yıl kullanıyor. bencede haftalık aylık güncelleme beklemek takıntı gibi geliyor. eu beta kullanıyorum. sanki şarj tüketimi yüksek gibi geliyor. geçmek istemem bu yüzden benimde..
Miui.Pro nun şarj tüketimi ben bildim bileli hep yüksek, EU romdan da...
İlk başta EU romun Batarya tüketimi gerçekten de yüksek gibi olsa bile, 3-4 şarj sonrası asıl performansını buluyor ve vazgeçilmez bir rom haline geliyor

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Miui Pro rom dünden beri kullanıyorum suanda en ufak hata görmedim. şuanda 4 saat ekran süresi aldım ve sarjın %45 duruyor

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
rom gayet güzel de sanki ses az çıkıyor

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
arkadaşlar romu inrdim mi 8 se için. şuanda eu beta dayım geçeyimmi tavsiyeniz nedir. eu beta dan iyimi acaba ilk defa kullanacağım bu romu?
suleymanyalcin dj_yuxexes
Tercih sizin ben bana göre bir kaç artısı olduğu için geçtim. Dünden beri kullanıyorum tam olarak şarj performansını deneyemedim. Bir kaç şarjdan sonra belli eder kendini. Kullandığım bir kaç uygulamada hata verdi. Bazen de bildirimler sessiz geliyor. Tüm ses ayarları ve bildirim ayarları açık olmasına rağmen.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
link veren yokmu mi note 3 için telegramda

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
MiuiPro 9.3.28 sürümü yüklü ama bir türlü google asistan ı çalıştıramadım. Eu rom da güç tuşuna atama yapmıştım bunda da o şekilde basıyorum açılacak gibi oluyor geri kapanıyor. Bir türlü çalışmadı Manuel ayarlarına girince açıyorum. Yok mu bir yolu acaba

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Her romun kendine göre artıları var bence. Eu da bu hafta kameraya dinamik mod gelmişti mesela bunda yok. Ancak rom şuan için gayet iyi şarj tüketimi güzel. Akıcı. Böyle olduktan sonra da her hafta güncelleme yaşamaya gerek yok. Sanki diğer marka modeller her hafta güncelleme mi alıyor. Bence bu güncelleme olayı xiaomi kullananlarda bir takıntı.

O zaman neden Beta kullanalım ki stabil kullanır geçeriz. Beta kullanımının amacı bu sürekli yeni özellikleri alabilmek.

Üst Alt