- Adım
- samet
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 4
hocam upload ettiyseniz ben de özelden link alabilir miyim?Mi 6 için yine kayda değer birşey yok.
hocam upload ettiyseniz ben de özelden link alabilir miyim?Mi 6 için yine kayda değer birşey yok.
Birton link var orda hangisi sizin kullandiginiz. Birde guncelleme yapabiliyormusunuz miuipro icin siz uyeliginiz gitti diye duymustum.Mi 6 için efsane kamerayı pixel experience 9 da buldum gece modu bile açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanki bir bugu var ama kameranın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgece modu örnek
Birton link var orda hangisi sizin kullandiginiz. Birde guncelleme yapabiliyormusunuz miuipro icin siz uyeliginiz gitti diye duymustum.
Romun içinde gelen Google camerayi kullanıyorumBirton link var orda hangisi sizin kullandiginiz. Birde guncelleme yapabiliyormusunuz miuipro icin siz uyeliginiz gitti diye duymustum.
Hocam rehberi kontrol etmenizi rica edebilir miyim. Mi6 telefonumda çift hat kullanıyorum ve kaydettiğim numaraları hangi hattan araması gerektiğini seçebiliyorum. 1 veya 2 şeklinde bu opsiyon kullandığınız romda mevcut mu? Kontrol etmeniz mümkün mü?Miuiprodan pixel experience 9.0 unoffical a geçtim değişik şeyler deniyorum bence güzelmiş
Gece modu açıkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gece modu kapalıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romun içinde gelen Google camerayi kullanıyorum
Hocam rehberi kontrol etmenizi rica edebilir miyim. Mi6 telefonumda çift hat kullanıyorum ve kaydettiğim numaraları hangi hattan araması gerektiğini seçebiliyorum. 1 veya 2 şeklinde bu opsiyon kullandığınız romda mevcut mu? Kontrol etmeniz mümkün mü?
Link var mı hocam8.11.15 i sifirdan guzel bir sekildi mi6 cihazima kurdum uzun bir sure bu surumde kalirim.
Viper kursammi kurmasam mi karar veremedim. Birde google kamera icin link lazim nerden anlatimli guncel surumu bulabilirim.
Yukarida linkleri vardi.Link var mı hocam