Parayi yandeks e aktarmayacaksın bende aynı hatayı yaptım param boşa gitti. Yandex sadece aracı. Donate yapılan yerdeki seçeneklerden bir tanesine tıklayınca kart bilgileri girmeni isteyen bir sayfa çıkacak ordan direkt o karttan ödeme yapacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme yaptıktan sonra da ekran görüntüsü alıp miuipro forumunda kullandığın id ve mail adresinle birlikte ödeme yaptığını gösteren ekran görüntüsünü yine miuipro sayfasında bulunan bir linkten gönderiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme yaptıktan sonra da ekran görüntüsü alıp miuipro forumunda kullandığın id ve mail adresinle birlikte ödeme yaptığını gösteren ekran görüntüsünü yine miuipro sayfasında bulunan bir linkten gönderiyorsun
Sakın yadexmoney para aktarma orda kalıyor. Yandex.Money hasap açtıktan sonra miuipro sitesinde alttaki kutuya bağış yapacağın miktarı yaz. Visa olanı seç danote tuşuna bas. Yandex money sayfasına aktarcak kart numaranı gir o kadar.suatsari paralı üye olabilen kardeşlerim; parayı yandex money'a aktardıktan sonra nereye yada hangi hesaba göndericez.
Yandex money e yönlendiriyor ama hepsi farklı farklı . sadece birinde direkt kart bilgilerinle ödeme yapabiliyorsun (öncelikle bir yandex money hesabı açıp ona giriş yapmış olmalısın)Hangisine tıklarsam tıklayım hepsinde yandex money sayfasına yönlendiriyor ama...
Güncel sürümler burda. En üstteki en güncel. Yalnız c2api açık olmalı. Yoksa gcam çalışmaz.8.11.15 i sifirdan guzel bir sekildi mi6 cihazima kurdum uzun bir sure bu surumde kalirim.
Viper kursammi kurmasam mi karar veremedim. Birde google kamera icin link lazim nerden anlatimli guncel surumu bulabilirim.
Mi 6 için efsane kamerayı pixel experience 9 da buldum gece modu bile açıkGüncel sürümler burda. En üstteki en güncel. Yalnız c2api açık olmalı. Yoksa gcam çalışmaz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanki bir bugu var ama kameranınMi 6 için efsane kamerayı pixel experience 9 da buldum gece modu bile açık