Sevindim hocam, hayırlı olsunHocam bu sağlammış dün yükledim sıkıntısız sağolasın.
bendede aynı sorun var format data yaptım ama bır turlu duzelmedı baska cozumu var mıBende yükledim ve öyle bir şey yok. Çözüm için "format data" yapmalısınız fakat bunu yapınca telefonun kendi hafızası komple sıfırlanacak haberiniz olsun.
Başka bir çözüm olarak farklı TWRP deneyebilirsiniz hocam. TWRP değişimi sonrası Format Data yapmayı unutmayın.bendede aynı sorun var format data yaptım ama bır turlu duzelmedı baska cozumu var mı
gelısmıs temızlıte yaptım..
Merhaba Suat hocam,Eyvallah hocam sağol...
İzin iptali bende olmadı hiç. İzinleri güvenlik uygulamasından verin.Merhaba Suat hocam,
8.11.8 miui pro kullanıyorum, rom çok iyi fakat 8.11.1 de de olan bir sorun var, yaşayan arkadaşım var mı bilmiyorum...
SwiftKey klavye kullanıyorum, restart sonrası klavye boyutu küçülüyor ve tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum...
Bir de Ekim sürümlerinden beri olan, revolution romda da karşılaştığım (revo da miui pro tabanlı diye biliyorum) restart sonrası izinler iptal oluyor. Bu sorun sanırım bu romda da devam ediyor...
Restart etmezsek sorun yok tabi,romun dpi ayar sorunu da var gibi. Dpi 411 olunca yazılar ve ikonlar çok küçük oluyor. Yazıları büyütunce dpi ayari da bozuluyor. Bunlar birbirinden bağımsız olurdu normalde, bu sürümde bu da bozulmuş sanki...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miuipro 8.11.15
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi