- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
Ruble yani, Rus para birimi hocam.Şu kısıma ne yazılıyor acaba bilginiz varmı
Ruble yani, Rus para birimi hocam.Şu kısıma ne yazılıyor acaba bilginiz varmı
Something went wrongRuble yani, Rus para birimi hocam.
Teknik bir hata olduğunu ve sonra denemeniz gerektiğini söylüyor. Muhtemelen siteden kaynaklı bir sorun ilerleyen saatlerde veya yarın tekrar deneyin.Something went wrong
Looks like we've had a technical error. Please try again.
ödeme yaptıgımda bu hatayı alıyorum 3 kere denedim..
wifi den internette aktif dolaşarak otomatik parlaklıkla 7 saat %20 kalan şarj tabi oyun falan yok bende telefon mi 6 herhangi bir pil modu kullanmadım8.11.8 için ekran sürelerini alabilir miyim arkadaşlar ? şuan 8.11.1 kullanıyorum ekran süresi (oyun oynamadan ) aktif kullanımda 4 saat civarı ve ne kadar günü kurtarsa da düşük buluyorum. yanlış hatırlamıyorsam 8.8.30 sürümünde 6 saat civarı ekran süresi almıştım. ve çok memnundum kaşınma tuttu :/ neyse ki elimde rom dosyası mevcut istek olursa upload da ederim
wifi den internette aktif dolaşarak otomatik parlaklıkla 7 saat %20 kalan şarj tabi oyun falan yok bende telefon mi 6 herhangi bir pil modu kullanmadım
Dolby yok viper varDolby atmos düşürüyor olabilir mi
Üstad mi note3 için verdiğinizlinkten indirmek istiyorum. Ama outlook hesabıma yönlendirmeyle giriyorum. Ancak hata veriyor. Başka indirme seçeneğim varmıTeknik bir hata olduğunu ve sonra denemeniz gerektiğini söylüyor. Muhtemelen siteden kaynaklı bir sorun ilerleyen saatlerde veya yarın tekrar deneyin.
Mi6 da ben de öyle bir sorun yok. 8.11.8 kullanıyorum. Temiz kurulum yaptın mı?8.11.8 DE yüklü uygulamalara basınca uygulamadan atıyor varmı acaba bunun bir çözümü? 8.11.1 de sorun yoktu. 8.11.1 linki olan varsa atabilr mi acaba
Hocam bu sağlammış dün yükledim sıkıntısız sağolasın.Veya bunu ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir