MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
Bende yükledim ve öyle bir şey yok. Çözüm için "format data" yapmalısınız fakat bunu yapınca telefonun kendi hafızası komple sıfırlanacak haberiniz olsun.
Format data yapınca tele sıfırdan kurulum yapmam gerekecek yani. Ben eski sürümün üzerine kurulum yapmıştım belki de ondan böyle oldu hocam. Teşekkürler

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Format data yapınca tele sıfırdan kurulum yapmam gerekecek yani. Ben eski sürümün üzerine kurulum yapmıştım belki de ondan böyle oldu hocam. Teşekkürler
Rica ederim hocam. Bende 8.10.25 üzerine kurdum sorunsuz açıldı ama tam performansı almak için tekrar temiz kurulum yaptım ve bu işlemlerden hiç birinde telefon şifrelenmedi hocam, ama siz dediğimi yapın çözülecektir.

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
Rica ederim hocam. Bende 8.10.25 üzerine kurdum sorunsuz açıldı ama tam performansı almak için tekrar temiz kurulum yaptım ve bu işlemlerden hiç birinde telefon şifrelenmedi hocam, ama siz dediğimi yapın çözülecektir.
Tamamdır hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam sağolun
Bişey daha sorsam hocam format data yaptıktan sonra miui yedekten kursam sorun olur mu acaba

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Tamamdır hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bişey daha sorsam hocam format data yaptıktan sonra miui yedekten kursam sorun olur mu acaba
Rica ederim :)

Bu arada kurulumu yapınca bana geri dönüş yapar mısınız ? Çok fazla hızlanmış gibi geldi bana bir tuhaf :D

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
Aynen hocam eskiye göre baya hızlandı. Benim tek sorun dahili hafızanın 0 gözükmesi oldu onun dışında sorunsuz ve hızlı hocam. Kurulum yapınca tekrardan dönüş yaparım size hocam

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Aynen hocam eskiye göre baya hızlandı. Benim tek sorun dahili hafızanın 0 gözükmesi oldu onun dışında sorunsuz ve hızlı hocam. Kurulum yapınca tekrardan dönüş yaparım size hocam
Tamamdır hocam bekliyorum.

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
8.11.8 için ekran sürelerini alabilir miyim arkadaşlar ? şuan 8.11.1 kullanıyorum ekran süresi (oyun oynamadan ) aktif kullanımda 4 saat civarı ve ne kadar günü kurtarsa da düşük buluyorum. yanlış hatırlamıyorsam 8.8.30 sürümünde 6 saat civarı ekran süresi almıştım. ve çok memnundum kaşınma tuttu :/ neyse ki elimde rom dosyası mevcut istek olursa upload da ederim

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Ahh ah. Biri tatile girmeden 8.11.8 in bir üst versiyonunu paylaşsa süper olurdu ya. neyse :)

Üst Alt