- Adım
- Onur
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 0
Redmi note 5 için link varmı acaba elinizde
Telefon bariz bir seviyede hızlanmış, ilk önce 8.10.25 sürümünün üstüne kurdum sonra daha iyi verim alabilmek için temiz kurulum yaptım ikisinde de farkı hissettim karar sizinGELDİ !!
Redmi 5 Plus Vince 8.11.8 / 8.1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam forumda yazana göre bağış yapman yeterli diyor. Hatta yanlış anlamasıysam 1.5$ gibi cüzi bir rakam. Ama gel gelelim parayı yollayamıyoruz. En basiti paypal o da ülkemizde yasak. Ben yapamadım şahsenmiui pro da üyelik almak icin ne gerekli butun ayrintilari bilen varsa yazabilirmi??
Ödeme yapan arkadaşlar var, gerideki mesajlarda nasıl yaptıklarını yazmışlardı.valla bir saattir deniyorum yandex money üzerinden cuzdan olustur filan ruble al vs derken sonuç sifir ugrasmayin boşuna aldiginiz rubleyle kalirsiniz. cuzdan da gözükmüyor o da cabasi..
Yandexe para aktarmayın sadece pos cihazı gibi kullanınvalla bir saattir deniyorum yandex money üzerinden cuzdan olustur filan ruble al vs derken sonuç sifir ugrasmayin boşuna aldiginiz rubleyle kalirsiniz. cuzdan da gözükmüyor o da cabasi..
Bende yükledim ve öyle bir şey yok. Çözüm için "format data" yapmalısınız fakat bunu yapınca telefonun kendi hafızası komple sıfırlanacak haberiniz olsun.Redmi 5 plus A 8.11.8 versiyonu yükledim ancak twrp den girdiğimde dahili hafıza 0 mb gözüküyor. Bu sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle. Çözümü bilen var mı arkadaşlar