Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 6 kullanıyorum. Her akşam ailecek 1 filme karar verip filmi chrome den açıp tv ye yansıtıyor, mısırımızı patlatıp çayımızı demliyoruz vs. Ama miuipro dan globeROM a geçtiğinden beri bunu yapamıyorum.
O yüzden FireLife71 arkadaşın müjdesini bekliyorum açıkcası iştiyakla
Mi 6 kullanıyorum. Her akşam ailecek 1 filme karar verip filmi chrome den açıp tv ye yansıtıyor, mısırımızı patlatıp çayımızı demliyoruz vs. Ama miuipro dan globeROM a geçtiğinden beri bunu yapamıyorum.
En son hangi miuipro versiyonu kullandiniz ekran yansitmasi duzgun calisiyordu? Sanirim ben miui 9 dan bu yana ekran yansitmasini duzgun kullanamiyorum hep karelenme felan oluyor...
Hocam güzel yaklaşımınız ve düşünceleriniz için teşekkürler.
Uğraşıyorum sızıntı bir link bulabilirmiyim diye.
Diğer cihaz modelleri zaten Miuipro.net sitesinde yayınlanmış.
Alternatif olarak linkler paylaşacağım tabi ki yedek olarak İnşaAllah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 10 Pro 8.10.11 Beta
Paylaştıklarım yedek sunucu olarak direk reklamsız ve uğraşım olmadan indirme kaynaklarıdır.
İsterseniz Güncel olarak kendi sunucusuna yükleyip paylaşan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Takip edebilirsiniz.
Mi 6X Link:
Redmi Note 4 MTK Link:
Mi Max 3 Link:
Mi Mix 2 Link:
Mi Mix 2S Link:
Redmi Note 4 Pro Link:
Redmi 5A Link:
Redmi 4A Link (MIUIPro altyapısı Port Rom Android 7.1.2) :
Mi 6 Link:
Mi Note 3 Link:
Redmi Note 5 Pro Link:
Olmadı hocam anroid 7 romlar açtırmıyor cihazı tekrar eu rom yükledim android 8 olanını. Mi Flash ile yüklesem düzelir sanırım ama verileri yedeklemek sıkıntı olucak Twrp üzerinden çözemez miyiz bu sorunu ? Bütün kalıntıları temizledim sadece internal data kaldı anlamadım gitti
Android 8 den format data internal storage yapmadan açılmaz hocam. Mecbur. Bu diğer aosp tabanlı 8 sürüm romlar için de geçerli. Mi flash a gerek yok yedek aldıktan sonra pc ye twrp üzerinden olur.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar rom işlerinden hiç anlamıyorum bu romları yüklemek için telefonun bootloader kilidini açmak mı gerekiyor. bu durum garantiyi etkiliyor mu? telefon mix 2 bu arada
arkadaşlar rom işlerinden hiç anlamıyorum bu romları yüklemek için telefonun bootloader kilidini açmak mı gerekiyor. bu durum garantiyi etkiliyor mu? telefon mix 2 bu arada