- Konular
- 15
ben olsam beklemezdimbende bekliyorum
Edit: Yanımda arkadaşım var o da bekliyor![]()
ben olsam beklemezdimbende bekliyorum
Edit: Yanımda arkadaşım var o da bekliyor![]()
Neden? Çin de bayram olayı bitmedi mi daha ¿ben olsam beklemezdim![]()
Daha link dusmedi bu gidisle iphone 7 alacam![]()
Mi 5 s plus için şimdilik unutun sitede açık kaynak verilinceye kadar güncelleme yok yaziyormi5s plus varmı ?
Yok beya makara yapiyoruz gelir elbet ama yavas miui pro rom ben mi 5s plus eu rom kullanıyorum on arka portre modu ekledim daha biseye gerek duymadim zatenNeden? Çin de bayram olayı bitmedi mi daha ¿
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkcası şuanda deneme amaçlı ki 2 3 haftada bir ROM değiştiririm Mi Globe deyim. Chrome den açtığım videoları tv ye aktarmada sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden MiuiPro ya acil geri dönüş yapmam lazım. Çünkü MiuiPro da bu sorun asla olmadı...Yok beya makara yapiyoruz gelir elbet ama yavas miui pro rom ben mi 5s plus eu rom kullanıyorum on arka portre modu ekledim daha biseye gerek duymadim zaten
Ekran yansitmasinda miuiproda da sorun vardi duzeltemedilerAçıkcası şuanda deneme amaçlı ki 2 3 haftada bir ROM değiştiririm Mi Globe deyim. Chrome den açtığım videoları tv ye aktarmada sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden MiuiPro ya acil geri dönüş yapmam lazım. Çünkü MiuiPro da bu sorun asla olmadı...![]()
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi