- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Raise to wake nedir dostum?Merhaba bu rom da tam ekran hareketleri, raise to wake ve yüz tanıma var mıdır ?
Raise to wake nedir dostum?Merhaba bu rom da tam ekran hareketleri, raise to wake ve yüz tanıma var mıdır ?
Şu Elmalardaki gibi telefonu kaldırınca ekran açılma özelliği.Raise to wake nedir dostum?
Merhaba bu rom da tam ekran hareketleri, raise to wake ve yüz tanıma var mıdır ?
Hocam bu mi5s plus da ön kamera ve arka kamera da portre vardı şimdi arkadan kaldırmışlarMi note 3'te var, ama her cihazda aynı özelikler olmayabilir...
Teşekkürler bilgi için, kullanışlı aslında ama bende mi 6 var. Orta tuş o konuda çok iyi. Ne güç tuşunu ne de çift tıklamayı kullanıyorum.Şu Elmalardaki gibi telefonu kaldırınca ekran açılma özelliği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8.9.13 sürümü kullanıp "Temalar" uygulamasında herhangi bir tema aradığınızda "Ağa bağlanamıyor" hatası alan var mı acaba şuan ?
Hocam o sürüm sorunlu, bende de aynı sorun vardı,hatta izin ekranı da yukarda paylaşmıştım karanlık bi ekran geliyor, ne olduğu da belli olmayan. 3 kez baştan temiz kurdum ama yok, bende mi globe a geçtim, şimdilik bir sorun yok.Arkadaşlar 8.9.20 sürümünde her telefonu kapat aç yaptığımda depolama izinlerinş baştan vermem gerekiyor nasıl düzelte bilirim? Mi 6
Bende aynı hata var. Ayrıca hiç bir temayı indiremiyorumŞu Elmalardaki gibi telefonu kaldırınca ekran açılma özelliği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8.9.13 sürümü kullanıp "Temalar" uygulamasında herhangi bir tema aradığınızda "Ağa bağlanamıyor" hatası alan var mı acaba şuan ?
Bende stabil diye xiaomi.eu ya geçmiştim 3.5 saat ekran süresi alınca %100şarjla geri döndüm. Bununla yüzde 10la 1 saat 15 dkka aldım.Hocam o sürüm sorunlu, bende de aynı sorun vardı,hatta izin ekranı da yukarda paylaşmıştım karanlık bi ekran geliyor, ne olduğu da belli olmayan. 3 kez baştan temiz kurdum ama yok, bende mi globe a geçtim, şimdilik bir sorun yok.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende gecmeyi dusunuyorum ama memnunmusunuz mi globeden arti eksilerini yazarmisiniz.Hocam o sürüm sorunlu, bende de aynı sorun vardı,hatta izin ekranı da yukarda paylaşmıştım karanlık bi ekran geliyor, ne olduğu da belli olmayan. 3 kez baştan temiz kurdum ama yok, bende mi globe a geçtim, şimdilik bir sorun yok.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi