Türkçe var, gapps içinde. Sadece romu yüklemeniz yeterli...Türkçe varmi hocam globe da... Mi6 için gapps falan indiriyor muyuz, yoksa sadece twrp den romu kurmak yeterli mi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Verilen linklerdeki romda sorun var sanirim. Suat bey o sekilde soyledi. Yeni bir sizdirilan linkde yok ondan yuklemenizi tavsiye etmem zaten 2 gune yeni surum cikacak sanirim onu yuklersiniz...Bu sorun yüklediğimde olmustu suan tekrar kurmak istiyorum link alakalımı romda mı sıkıntı var acaba?
Bende mi globe deyim gayet stabil sorunsuzsarj da gayet memnunum. Mipro ile ugrasmayin dedigin gibi hatalarla dolu
Bu fark ne kadarlık bir fark ?Revolution OS ve miuipro arasındaki tek fark pil süresi mi? Yükledim ve hiç fark yok![]()
Henüz yeni kurduğum için pek bir şey söyleyemem, ama şimdilik daha iyi gibi geldiBu fark ne kadarlık bir fark ?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladığım kadarıyla buradaki ayarları soruyorsunuz.. Değilse, nerede olduğunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım..Hocam asagida ekledigim resimlerdeki hangi ozellikler var globede acaba ben stabil surumunu yuklemek istiyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim. Neyse ben tekrar miuiAM romuna döndüm ben tek tatmin eden rom bu oldu bu zamana kadar.stabillik ve sarj konusundaVerilen linklerdeki romda sorun var sanirim. Suat bey o sekilde soyledi. Yeni bir sizdirilan linkde yok ondan yuklemenizi tavsiye etmem zaten 2 gune yeni surum cikacak sanirim onu yuklersiniz...
Evet flashlamadan bi baktım zatenİyi günlerde kullan hocam. Hosts dosyasıda içindeydi anlamışsındır umarım...