Vietnam sitesinden buldum note 3 e baktım yeni versiyon eklenmemiş.
Eklenince paylaşırım.
Buyrun:Site linkini paylaşabilirmisiniz?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben de arada kontrol ediyorum orayı ama bu sefer tüm modeller geç kaldı.Vietnam sitesinden buldum note 3 e baktım yeni versiyon eklenmemiş.
Eklenince paylaşırım.
Buyrun:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam dil desteği olarak İngilizce var mı? Geçen bu siteden Miui Pro 8.7.12 yi indirip temiz kurulum yaptım dil olarak kendi dilleri çıktı kuramadım yedeğe döndüm.Buyrun:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendi dilleri için düzenlenmiş bir sürüm indirmişsiniz sanırım. Miuipro'nun kendi yayınladığı sürümlerde dil sorunu olmuyor.Hocam dil desteği olarak İngilizce var mı? Geçen bu siteden Miui Pro 8.7.12 yi indirip temiz kurulum yaptım dil olarak kendi dilleri çıktı kuramadım yedeğe döndüm.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı bul seçeneği açıksa, ilk kurulum ekranında mi hesabını aktifleştirme ekranı geliyor. Bu ekran Rusça geliyor, hesabı aktifleştirince dil seçenekleri çıkıyor. İngilizce ve Türkçe ikiside var...Hocam dil desteği olarak İngilizce var mı? Geçen bu siteden Miui Pro 8.7.12 yi indirip temiz kurulum yaptım dil olarak kendi dilleri çıktı kuramadım yedeğe döndüm.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi