- Adım
- İsmail
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 1
Teşekkür ederim, peki Mi6 için önereceğin miui10 içeren romu var mı miuipro nun
üstad rom indi geçişi yapmadan bir teyit alıyım dedim.yüklemeyi klasik format data ardından 4 wipe ile yapıyoruz sanırım.yoksa pro romlar arasında geçiş direk mevcutmu?Global Stabil olanı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi sürüm android ve hangi sürüm miui sürümü kullanıyorsun ve hangi sürümlere geçiyorsun bu önemli.üstad rom indi geçişi yapmadan bir teyit alıyım dedim.yüklemeyi klasik format data ardından 4 wipe ile yapıyoruz sanırım.yoksa pro romlar arasında geçiş direk mevcutmu?
dün pro haftalığı yükledim.8.7.19 üstadHangi sürüm android ve hangi sürüm miui sürümü kullanıyorsun ve hangi sürümlere geçiyorsun bu önemli.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mesajı eksik atmışım. özetle 8.7.19 beta dan miuipro_v8.0.0_global_sagit_v9.5.6.0_OCAMIFA ya geçicemdün pro haftalığı yükledim.8.7.19 üstad
HOCAM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. KAÇ ZAMANDIR ARIYORUM BULAMADIM SAYENİZDE BULDUM.Buyrun link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Allah razı olsun valla hocamdan ben de kaç zamandır arıyordum kardesim.Allahın sevdiği kuluymuşum sayfalardır arıyorum linki artık kaşım gözüm dönmüştü.son sayfaya geldim mesaj yazmak için ki benimle aynı isyanı paylaşan okanbekar80 üstadın mesajını ve FireLife71 cevabını gördüm. teşekkür ederim her ikinizede
Dediğiniz gibi yapın sorun olmazüstad rom indi geçişi yapmadan bir teyit alıyım dedim.yüklemeyi klasik format data ardından 4 wipe ile yapıyoruz sanırım.yoksa pro romlar arasında geçiş direk mevcutmu?
telefon trafiği bitsin ateşliyorum canlıyıDediğiniz gibi yapın sorun olmaz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yükledim şimdi on numara global olunca bildirimlerdeki hızlı cevaplama sorunsuz çok şükür şu an ateş ediyor cihaztelefon trafiği bitsin ateşliyorum canlıyı
hadi hayırlı olsun.pro romda en büyük rahatlıklardan biri kalıcı twrp imiş.1 günlük kullanımda rahatlığını gördüm.ben alır almaz bl açıp magisk i atmıştım ama hep global stabil kullandığım için twrp yi kalıcı yapmak biraz uğraştiriyordu.9.2.2 den sonra batarya da iftar çadırı gibi boşalmaya başladı.onuda çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak.bu rom kaşıntısı yüzünden 128 lik makinayı kullanamıyorum o ayrı bir dertBen yükledim şimdi on numara global olunca bildirimlerdeki hızlı cevaplama sorunsuz çok şükür şu an ateş ediyor cihaz