MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Hocam pil göstergesi hiç mi çıkmıyor?
Yalnızca grafiksel seçtiğimde hiçbir şey görünmüyor. Grafiksel ve yüzde seçtiğimde sadece yüzde görünüyor. Benim için sıkıntı değil zaten ben hep sadece yüzde kullanıyorum da bilgilendirme amaçlı yazdım.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
MiuiPro
Burda nerede kenzo yazıyor bulamadım.ayrıca gereksiz bir cevap vermişsiniz,yardımcı olacak bir dil niye kullanılmıyor forumda.Bir kaç cümle kur,yada link ver.tabiki ben biliyorum kullandığım cihazın confirigasyonunu.sabırla bekliyorum buradaki kenzo romun nerde olduğunu.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Suat bey bu forumda belki de en çok yardımcı olan bir kişidir. Cihaz kod adı kenzo ve orada yok ise yoktur. Sonuçta adamlar bu rom işini ücretli yaptılar. Arkadaşların paylaştığı linkler korsan. Olmayabilir illa olacak diye de birşey yok. Bence siz de üslüp ya da anlayış konusunda eksiklikleriniz var.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Ha diyorsanız ben premium üyelik aldım. Suat Hıcamın dediği gibi kendi sitesinden indirebilirsiniz.
miuipro.info
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
MiuiPro
Burda nerede kenzo yazıyor bulamadım.ayrıca gereksiz bir cevap vermişsiniz,yardımcı olacak bir dil niye kullanılmıyor forumda.Bir kaç cümle kur,yada link ver.tabiki ben biliyorum kullandığım cihazın confirigasyonunu.sabırla bekliyorum buradaki kenzo romun nerde olduğunu.

Adam ne cevap verecekti ki kenzo demişsin işte. Kenzo yazmıyorsa orda demek ki yok. Asıl seninki gereksiz bir cevap olmuş.

ugguur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Suat hocam miuipro güncellemelerini yine eskisi 8.7.19 üzerine mi kuralım yoksa vipe leri yapıp yeni rom gibi mi kuralım

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Hocam Suat bey bu forumda belki de en çok yardımcı olan bir kişidir. Cihaz kod adı kenzo ve orada yok ise yoktur. Sonuçta adamlar bu rom işini ücretli yaptılar. Arkadaşların paylaştığı linkler korsan. Olmayabilir illa olacak diye de birşey yok. Bence siz de üslüp ya da anlayış konusunda eksiklikleriniz var.

Sizde başkası adına sözcülük yapmayın, kendi adına varmı bu paylaşıma yardımcı olacak bir çirft kelimeniz veya paylaşım linkiniz.ayrıca suat hocamı bugün tanımadım.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Sizde başkası adına sözcülük yapmayın, kendi adına varmı bu paylaşıma yardımcı olacak bir çirft kelimeniz veya paylaşım linkiniz.ayrıca suat hocamı bugün tanımadım.

Kimsenin adına sözcülüğünü yapmıyorum gördüğümü yazıyorum. Senden izin alacak da değilim yorum yazarken.

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Suat hocam miuipro güncellemelerini yine eskisi 8.7.19 üzerine mi kuralım yoksa vipe leri yapıp yeni rom gibi mi kuralım
Hangi sürümden geçiyorsunuz?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugguur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Hangi sürümden geçiyorsunuz?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok şu anda 8.7.19 sayımda yeni sürüm çıktığında eskiden olduğu gibi direk üstüne kurayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de miuipro 8.7.19 da saati ortaya alma kaldırıldı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de miuipro 8.7.19 da saati ortaya alma kaldırıldı mı

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
MiuiPro

Miuipro paralı olduktan sonra, bulan arkadaşlar buldukları linkleri paylaşıyor. Ben ise kimseye link vermedim,vermiyorum. Verilen linklere girip bakmıyorum bile. Ben sizin bilgi seviyenizi bilemem. Yanlış rom yükleyip mağdur olmayın diye size yüklemeniz gereken cihaz kodunu söyledim.
- 'birkaç cümle kur yada link ver' gibi bir üslup takınırsanız, yalnız ben değil kimseden yardım alamazsınız.
- Ayrıca, belkide en yardımsever forumda 'yardımcı olacak dil kullanılmıyor' derseniz, yardımcı olmak için gecesini gündüzüne katan arkadaşlara çok ayıp edersiniz...

Üst Alt