Anladım, bende var. Demek ki model ile alakalı bir durum. Sebebini bilmiyorum hocam.Suat hocam Duvar Kağıdı Döngüsü tamam da Uyandırmak için cihazı kaldır seçeneği ben de mevcut değil. Redmi 4X kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aldım:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eyvallah Suat hocam, teşekkürler.Bazı özellikler sorun çıkardığı için romdan çıkartılıyor. İleride düzeltilince yeniden roma ekleniyor. Bu eklenir mi bilemiyorum hocam...
ekstra bir şey yapmadım. twrp 3.2.2.0 sürümü yüklü. twrp'ye girip wipe - format data yapıyorum, işlem bitince twrp ana ekrana dönüp wipe - advanced wipe seçip (dalvik/art cache, system, data, cache) seçerek bi temizleme daha yapıyorum, sonra cihazı tekrar başlatıyorum. twrp'ye girip pc'ye bağlıyorum. pc'de cihaz görününce zaten twrp klasörüne indirdiğim romu atıp twrp install'dan flashlıyorum. hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar böyle kurdum hep.sa hocam bende dun indirdim ama twrp ile yükleme yapamıyorum. miui 10 vardı denedim olmadı. sonra stock rom kurdum tekrar denedim yine hata verıyor twrp yüklemiyor. nedendir acaba
suatsari hocam telefonu yeniden başlattığımızda "lütfen pin kodunuzu girin" yazısını hangi apk nın string dosyasından alıyor acaba
ingilizcesi de bu
Enter SIM PIN, you have 3 remaining attempts.
sistem.ui de bulamadım
yardımcı olursan sevinirim hocam
MiuiSystemUI/plurals içinde hocam...
<plurals name="kg_password_default_pin_message">
<item quantity="other">Enter SIM PIN, you have %d remaining attempts.</item>
<item quantity="one">Enter SIM PIN, you have %d remaining attempt before you must contact your carrier to unlock your device.</item>
</plurals>
MiuiProHocam kendin yazmışsın, Kenzo olanı indireceksin...