MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
ben şahsen yıllardır aldığım her tlf root room atarım alışkanlık bağlılık oldu.ilk akıllı tlf aldım daha çarıya cevap vermeyi öğrenmeden tlf root rom atmayı örendim tlf herşeyini öğrendim ama tlf ilk çağrı geldiğinde cevap veremedim ne kadar tuş varsa hepsine bastım ama sonra internetten araştıraka çözdüm sene 2008 di.Miuipro romu güzel yüz tanıma var ama güvenlik için tehlikeli foğtorafla açılırmı denemedim ama o problemi belirli uygulamalara maille v.s parmak izi şifre kilidi koyduğum için isteyen açsın tlf ama facebook mail whatshapp viber v.s giremezler.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
ben şahsen yıllardır aldığım her tlf root room atarım alışkanlık bağlılık oldu.ilk akıllı tlf aldım daha çarıya cevap vermeyi öğrenmeden tlf root rom atmayı örendim tlf herşeyini öğrendim ama tlf ilk çağrı geldiğinde cevap veremedim ne kadar tuş varsa hepsine bastım ama sonra internetten araştıraka çözdüm sene 2008 di.Miuipro romu güzel yüz tanıma var ama güvenlik için tehlikeli foğtorafla açılırmı denemedim ama o problemi belirli uygulamalara maille v.s parmak izi şifre kilidi koyduğum için isteyen açsın tlf ama facebook mail whatshapp viber v.s giremezler.

konu ile ilgili olarak fotoğrafla çok açmaya çalıştım ama açılmadı. bu konuda bana güven verdi. kaldı ki telefon kaybolduğunda uzaktan müdehale imaknınız var. :) sağlıcakla kalınız.

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
konu ile ilgili olarak fotoğrafla çok açmaya çalıştım ama açılmadı. bu konuda bana güven verdi. kaldı ki telefon kaybolduğunda uzaktan müdehale imaknınız var. :) sağlıcakla kalınız.
Hocam kaybolduğunda uzaktan nasıl bir müdahalede bulunabiliyoruz. Biraz açar mısınız. Teşekkürler.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurozbay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ MİX
Konular
20
Orada kastedilen olay, mesaj geldiğinde, sizin ayrıca mesajlardan kopyalamadan/bakmadan cihazınızdaki sayfaya otomatik düşmesi...
Eğer Cihazınız rootlu ise, bu tabiki tehlikeli bir hal alıyor...Şimdiki yazılımlar gelen sms lere ulaşıp sahibine yollayabiliyor yani en büyük sorun sms'lere erişiyor olmaları...Zararlı sisteme yüklendiğinde artık bankacılık uygulaması veya banka internet sayfasına giden istekleri kendi sunucusuna yönlendiriyor. Sen giriş yapmaya uğraşırken gelen sms i de yolluyor. Dolayısıyla hesabına kolayca erişmiş oluyorlar.
O nedenle ben şahsen Cep telefonundan Banka işlemleri yapma taraftarı değilim...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam tamda o ayarı arıyordum tam yeri nerwsi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Hocam kaybolduğunda uzaktan nasıl bir müdahalede bulunabiliyoruz. Biraz açar mısınız. Teşekkürler.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

micloud le kaybolan cihazınızı uzaktan bulup sıfırlayabilirsiniz. tabi önce tanımlamaları yapmalısınız. :)
[doublepost=1512245677,1512245536][/doublepost]
Kısıtlama yapmak istediğiniz Uygulamanın yetkilerine bakın...ayarlar...uygulamalar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

banka hesabında serveti olan düşünsün :) maaş yatar ertesi güne sıfırlanır bizde. hırsız fare hesaba girse kafası yarılır :)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
micloud le kaybolan cihazınızı uzaktan bulup sıfırlayabilirsiniz. tabi önce tanımlamaları yapmalısınız. :)
[doublepost=1512245677,1512245536][/doublepost]

banka hesabında serveti olan düşünsün :) maaş yatar ertesi güne sıfırlanır bizde. hırsız fare hesaba girse kafası yarılır :)
Bankada servetim olsa, zaten mobilden girmem, telefonla talimat verirdim ayrıcahaha--haha--haha--

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Bankada servetim olsa, zaten mobilden girmem, telefonla talimat verirdim ayrıcahaha--haha--haha--

hocam bu yöntem süper valla. birde VİP olursunuz onlar sizi arar bir emriniz var mı diye. Oh mis. :)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam bu yöntem süper valla. birde VİP olursunuz onlar sizi arar bir emriniz var mı diye. Oh mis. :)
Kesinlikle...servete göre değişmekle beraber sadece VIP değil, özen gösterilecek VIP olurdukhaha--

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı