MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6
hocam o zaman su uygulamasında root yetkisini kaldırarak tekrar vermeyi deneyin. o da olmuyorsa tavsiyem TWRP üzerinden sistem dosyalarına ulaşarak değişikliği oradan yapmanız :)

Yetki işini denedim. Twrp de system klasörunun içinde sadece iki klasör görünüyor. Yani bana lazım olan yerler görünmüyor normalmi anormalmi bilmem. Yani oradada birşey yapamadım.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Yetki işini denedim. Twrp de system klasörunun içinde sadece iki klasör görünüyor. Yani bana lazım olan yerler görünmüyor normalmi anormalmi bilmem. Yani oradada birşey yapamadım.
Hocam TWRP girildiğinde
1 Bağla tıklanır
2 sistem seçilir
3 dosya yöneticisine girilir
4 Tadammmmm bütün dosyalar önünüzde :)

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Hocam TWRP girildiğinde
1 Bağla tıklanır
2 sistem seçilir
3 dosya yöneticisine girilir
4 Tadammmmm bütün dosyalar önünüzde :)

Bak bu iyimiş işte, ama madem rootlu bu telefon neden normal yollardan bu işi yapamıyorum anlamadım

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Bak bu iyimiş işte, ama madem rootlu bu telefon neden normal yollardan bu işi yapamıyorum anlamadım

vakti zamanında başıma geldi ama nasıl çözdüğümü anımsamıyorum maalesef :)

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Merhaba ben bişey sormak istiyorum bu rom nedir ben telefonu aldım ve hiçbişi yüklemedim burda yazılanlardanda hiç bir şey anlamadım global 9.0 kararlı android 7.1.1 yazıyor cihaz hakknda bu sizin dediğiniz root falan bunları yapmak yüklemek zorundamıyız yoksa böyle gelişi güzel kullansak olmazmı batan telefonu değil bu sanırım burda yazılanlar Çince gibi geliyor bana

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhaba ben bişey sormak istiyorum bu rom nedir ben telefonu aldım ve hiçbişi yüklemedim burda yazılanlardanda hiç bir şey anlamadım global 9.0 kararlı android 7.1.1 yazıyor cihaz hakknda bu sizin dediğiniz root falan bunları yapmak yüklemek zorundamıyız yoksa böyle gelişi güzel kullansak olmazmı batan telefonu değil bu sanırım burda yazılanlar Çince gibi geliyor bana

yolunuz çok uzun üstadım yaa

rom root gibi kavramlar tercih meselesi telefon ile uğraşmak ve keşfetme arzusu dolayısı ile buralardayız.

mecbur değilsiniz elbette. dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz telefonunuzu. :)
bence bol bol okuyun araştırın. kulaktan dolma tavsiyeler ile en fazla canınız sıkılır işin sonunda.

yeni telefonunuz hayırlı olsun bu arada.

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
yolunuz çok uzun üstadım yaa

rom root gibi kavramlar tercih meselesi telefon ile uğraşmak ve keşfetme arzusu dolayısı ile buralardayız.

mecbur değilsiniz elbette. dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz telefonunuzu. :)
bence bol bol okuyun araştırın. kulaktan dolma tavsiyeler ile en fazla canınız sıkılır işin sonunda.

yeni telefonunuz hayırlı olsun bu arada.
Ya valla dünden beri okuyorum ama burda değişik bi dünya varmış hiç birşey anlamıyorum ben klasik alıyorum kullanıyorum telefonu diye düşünmüştüm bi bayanın uğraşabileceği şeyler değilmiş bunlar teşekkür ederim bilgiler için en azından sorun olduğunda geri bildirim alabiliyorum kolay gelsin

Üst Alt