-Türkçe olmayan yerler için ekran görüntüsü gönderinarkadaşlar merhaba. mi 6 da daha yeniyim. pro rom yükledim. miui 10 8.7.5 versiyonu olanı. Fakat bildirimlerde bazı yerler rusça. ayrıca temalar uygulaması açılmıyor. var mı çözüm ?
3. Parti bir uygulama olduğu için yorum yapamıyorum. Miui 10 henüz daha tam oturmadı, sıklıkla güncelleniyor. Bugün yarın yeni sürüm çıkar, onu deneyebilirsin8.7.5 çok iyi ama pes 2018'de maça girerken durduruldu hatası veriyor, ne yaptıysam düzelmedi. Başka roma sırf oyun yüzünden geçeceğim. Bu durduruldu hatalarının çaresi yok sanırım.
Hocam 8.5.14 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ancak çözemediğim bir sorun var. Ne yaparsam yapayım alarm çalmıyor. Sizin telefonda bu sorun mevcut mu?Güzel,bilinen bir sıkıntısı yok. Ama benim favorim 8.5.14 sürümü
Hocam 8.5.14 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ancak çözemediğim bir sorun var. Ne yaparsam yapayım alarm çalmıyor. Sizin telefonda bu sorun mevcut mu?
Android 8 alan cihazlarda yok sonradan kendiniz yükleyeveksiniz. Konu içinde magisk zip dosyası vardı.Root ve magisk yok bende. Kendim ayrı mı yüklemem lazım?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6 için son sürüm magisk'i twrp den flashlarsam root yetkisi vermiş oluyo muyum telefona. Tek yapmam gereken bu mudur?Android 8 alan cihazlarda yok sonradan kendiniz yükleyeveksiniz. Konu içinde magisk zip dosyası vardı.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen o şekilde root yetkisi vermiş olursunuz.Mi6 için son sürüm magisk'i twrp den flashlarsam root yetkisi vermiş oluyo muyum telefona. Tek yapmam gereken bu mudur?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi