sadece yedeklerimi atıcam hocam resimler zaten bulut depolamada. o kadar üşeniyorum ki =) ama inat ettim hahaO zaman format data yapacaksın hocam. Dikkat edin herşey silinir. Bir pc'ye veya otg ile usb belleğe yedek almayı unutmayın.
hocam ekteki konuyu inceleyebilirsin. "persist.camera.HAL3.enable" buldprop editor indirip kontrol et. ayrıca remix ile ilgili görüşlerini bekliyorumarkadaşlar Resurrection Remix v6.1.0 rom a geçtim ama çalışam bi gcam apk sı bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Rom iyi hoş da ön kamera çalışmıyor nedenini anlamadım ancak öyle olduktan sonra mecburen geri miuipro ya döneceğimhocam ekteki konuyu inceleyebilirsin. "persist.camera.HAL3.enable" buldprop editor indirip kontrol et. ayrıca remix ile ilgili görüşlerini bekliyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bakalım 11.07 tarihli bir güncelleme gelmiş onda düzeldiğini yazıyorlar. Yükleyip deneyeceğim.Rom iyi hoş da ön kamera çalışmıyor nedenini anlamadım ancak öyle olduktan sonra mecburen geri miuipro ya döneceğim
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran kapama animasyon hızı süper hızlıyı seçin. Eski sürümlerde böyle bir ayar vardı miui 10 da var mı bilmiyorum.v8.7.5 de tuşları kilitlemek istediğimde 0.5 sn kadar bi gecikme ile kapanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
çok teşekkür ederim hocam.Ekran kapama animasyon hızı süper hızlıyı seçin. Eski sürümlerde böyle bir ayar vardı miui 10 da var mı bilmiyorum.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi