Ya ilerleyen saatlerde, ya da gece yarısından sonra hazır olacak güncellemeBu hafta güncelleme çıkacakmı acaba bilgisi olan varmı
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendileri günde 3 vakit foruma uğruyorlar...3 ncü zaman periyodu sanırım birazdan başlar, eğer başka işi yoksa tabikitamamdır hocam buraoca2 hocamızdan cevap bekliyorum ben
Erdem123Mi6 cihaza sahip ve Epic kullanan Sayın buraoca2 Üstadımız size bu konuda daha net cevap verecektir
Kendileri günde 3 vakit foruma uğruyorlar...3 ncü zaman periyodu sanırım birazdan başlar, eğer başka işi yoksa tabiki
hocam indiriyorum 1 saat sonra deneyimlerimi paylaşacağım bir de epic romun tadına bakalımErdem123
Hocam genelde Xiaomi Eu gibi China Beta tabanli romlarin Kamera yazilimimin Globallere göre 1 tik daha kötü olduğu belirtiliyordu, fakat ben Global rom kullanmadigim icin hiç, Global de cekimler nasildi bilemiyorum. Eğer Global de gece cekimleri 1 tik daha az kumlanma oluşturuyor ise iyiymis. Epic romda Hdr Pro özelliği var Hdr kisminda, gunduz cekimlerinde deneyebilirsiniz isterseniz. Ben fazla fotoğraf cekmedigim icin pek farkini göremedim HDR Pro nun.
[doublepost=1512150392,1512150339][/doublepost]
Hocam sizin gibi forumda sürekli bulunamiyoruz ne yazikki Ancak bu kadar girebiliyoruz en fazla
hocam indiriyorum 1 saat sonra deneyimlerimi paylaşacağım bir de epic romun tadına bakalım
miuiPro'da face id ve ios saat özelliği dışında beni pek çeken bir şey olmadı açıkçası şarj tüketimi de bir tık fazla dolby yazmış arkadaşlar daha önce o da yüklü gelmedi ama kişiselleştirme bakımından yelpazesi muazzam genişlikte bende telefonda sadece oyun oynar fotoğraf çekerim.global beta da iken ilk başta sabah 11 gibi fuller geceleri ortalama %10 şarjla uyurdum sabah yine fulledim 1 saat önce şarjım bittiPeki hocam, Epic romdaki kamera umarim Global beta ayarindadir en azindan. Gündüz HDR Pro yu denemenizi öneririm, belki siz farklari görürsunuz en azindan Rom degistirdiginize değer.
miuiPro'da face id ve ios saat özelliği dışında beni pek çeken bir şey olmadı açıkçası şarj tüketimi de bir tık fazla dolby yazmış arkadaşlar daha önce o da yüklü gelmedi ama kişiselleştirme bakımından yelpazesi muazzam genişlikte bende telefonda sadece oyun oynar fotoğraf çekerim.global beta da iken ilk başta sabah 11 gibi fuller geceleri ortalama %10 şarjla uyurdum sabah yine fulledim 1 saat önce şarjım bitti
j tüketimi de bir tık fazla dolby yazmış arkadaşlar daha önce o da yüklü gelme
şu an zaten prodayım kardeşim epic rom yükleyeceğim birazdan ayrıca pro kullanmıyorum gibi bir ibare yok ordaEee. Pro kullanmıyorsan hangi ROM dasın kardeş ?