MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
İnternette biraz araştırma yapıp, bazı işlemlerle çözdüm problemi.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
suatsari hocam, son güncellemede NS varmı acaba?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Maalesef üstadım yok. Malum uzun süre güncelleme yok.
Bu arada miuipro ekibi çalışır mı, yoksa fırsat bu fırsat deyip yatarlar mı bilmiyorum hocam. Bekleyip göreceğiz :D

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Cihaza şimdi sıfırdan kurulum yaptım fakat cihaz kitlendi diyor; mi şifresi girecem fakat wlan yerinde klavye açmadığından şifreyi giremiyorum. :D

Ben şöyle çözdüm wlan şifreyi kaldırdım o şekilde bağlandım hallettim, başka kolay yolu varmıydı yoksa en kolay yol bumu :D
[doublepost=1524867833,1524867299][/doublepost]Birde daha önce yazmıştım yüz kilidi son sürümlere geldiğinden beri bende çalışmıyordu; çünkü hep üstüne kuruyordum eski versiyonun. Şimdi son sürümde sıfırdan kurulum yapınca yüz tanıma çalıştı sorunsuz şekilde. :)

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Cihaza şimdi sıfırdan kurulum yaptım fakat cihaz kitlendi diyor; mi şifresi girecem fakat wlan yerinde klavye açmadığından şifreyi giremiyorum. :D

Ben şöyle çözdüm wlan şifreyi kaldırdım o şekilde bağlandım hallettim, başka kolay yolu varmıydı yoksa en kolay yol bumu :D
[doublepost=1524867833,1524867299][/doublepost]Birde daha önce yazmıştım yüz kilidi son sürümlere geldiğinden beri bende çalışmıyordu; çünkü hep üstüne kuruyordum eski versiyonun. Şimdi son sürümde sıfırdan kurulum yapınca yüz tanıma çalıştı sorunsuz şekilde. :)

Wlan bölümünde kayıtlı olduğunuz ağa tıklayınca , şifre yazacağınız kutucuk ile birlikte klavye açılıyor hocam. Her hafta bu şekilde temiz kurulum yapıyorum...

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Wlan bölümünde kayıtlı olduğunuz ağa tıklayınca , şifre yazacağınız kutucuk ile birlikte klavye açılıyor hocam. Her hafta bu şekilde temiz kurulum yapıyorum...

Şifre yazacağım yer geliyor ama orada klavye açılmadı bende bir türlü anlamadım. :) Bende kablosuz ağın şifresini kaldırınca direk bağlandım zaten böyle çözdüm olayı. :)

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Şifre yazacağım yer geliyor ama orada klavye açılmadı bende bir türlü anlamadım. :) Bende kablosuz ağın şifresini kaldırınca direk bağlandım zaten böyle çözdüm olayı. :)
Sim pininiz aktif ise bu dediğiniz olur. Telefonu yeniden başlatıp hızlı bir şekilde pininizi girdiğinizde klavye açılır diğer tarafta şifreyi kaldırıpta yapabilirsiniz

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
yedeği sürekli ayarlardan alıyordum, fakat her defasında çoğu program yedeklenmiyordu,
şimdi twrp den yedek aldım ve sıfırdan kurulum yaptım, sonra twrp den yedeği geri aldım,
allahım ne büyük kolaylık varmış, her rom kurulumundan sonra işkence çekiyormuşum meğer,
şimdi yaklaşık 2-3 dakikada telefon eski haline dönüyor, bilmeyenlere tavsiye ederim.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
yedeği sürekli ayarlardan alıyordum, fakat her defasında çoğu program yedeklenmiyordu,
şimdi twrp den yedek aldım ve sıfırdan kurulum yaptım, sonra twrp den yedeği geri aldım,
allahım ne büyük kolaylık varmış, her rom kurulumundan sonra işkence çekiyormuşum meğer,
şimdi yaklaşık 2-3 dakikada telefon eski haline dönüyor, bilmeyenlere tavsiye ederim.
Aynen

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt