- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Lg g2
- Konular
- 14
Evet mi not 3 jasoneyvallah mi note 3 versiyonu değil mi
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet mi not 3 jasoneyvallah mi note 3 versiyonu değil mi
Mi6 9.4.19 var bende de çalışmıyor.Miuipro Mi5 9.5.1 var. Ekran görüntüsü aldığımız zaman genişlet kısmı çalışmıyor. Farklı browserlar, whatsapp falan hiç birinde çalışmıyor hata veriyor. Sizde de öylemi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yedeği aldım lakin geri yükleme yapmıyor salt okunur olduğu için yüklenemiyor g,b, bir uyarı geliyor yedek var elimde twrpden aldığım ama 8.4.19 geçtim bu yedeği kullanma şansım var mı?- Hocam twrp'den yedek alın
- 4 wipe(sistem,veri,ön bellek,dalvik) yapıp temiz kurulum yapın
- Kurulum bittikten sonra, twrp menüsünden ayrılmadan yedekten sadece 'veri' olan bölümü geri yükleyin...
Evett sıkıntısız şekilde yaptım.yedeği aldım lakin geri yükleme yapmıyor salt okunur olduğu için yüklenemiyor g,b, bir uyarı geliyor yedek var elimde twrpden aldığım ama 8.4.19 geçtim bu yedeği kullanma şansım var mı?
Evet sessiz seçilmiyor. Hocam gruba bir, üst taraftan grup bilgisine tıkla. Orada sessize alma seçeneği var.Nazar değdirdim tekrar MiuiProya dönüş yaptım temiz kurulum yaptım ancak WhatsAppta gruplara sessiz ton atamaya çalıştığımda izin vermiyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu (2 defa temiz kurulum yaptım)
Bende ekran görüntüsü genişletme sorunsuz çalışıyor. Anladığım kadarıyla Android 8 sürümlerinde sıkıntı var...Mi6 9.4.19 var bende de çalışmıyor.
Android 8 ilk sürümleri genelde sorunlu oluyor hocam. İlerki sürümlerde düzelecektir...Mi5 için yayınlanan son güncelleme olan 8.4.19 güncellemesi oreo ile geldi. Yenilik hevesiyle hemen kurdum ama tam bir hayalkırıklığı. Kameranın yazılımı hariç değişen bir şey olmamakla birlikte hızda da değişiklik yok. Stabilite berbat. Pili içiyor. Temiz kurulum yaptım üstelik. İlginç şekilde bildirim seslerinde de çıtırtı tarzında ses bozulmaları var. Kaybettiğim vakte mi yanayım yoksa giden mis gibi google camerama mı ? Mui Pro ekibinden kaynaklandığını düşünmüyorum ama onlara güveniyorum açıkçası. Düzeltmelerle güzel bir roma kavuşuruz İnşallah.
ben de denedim WhatsAppta çalışmıyor ama Twitterda Facebookta çalıştı uygulamalar ile alakalı olabilir mi acaba?Miuipro Mi5 9.5.1 var. Ekran görüntüsü aldığımız zaman genişlet kısmı çalışmıyor. Farklı browserlar, whatsapp falan hiç birinde çalışmıyor hata veriyor. Sizde de öylemi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi