MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
- Hocam twrp'den yedek alın
- 4 wipe(sistem,veri,ön bellek,dalvik) yapıp temiz kurulum yapın
- Kurulum bittikten sonra, twrp menüsünden ayrılmadan yedekten sadece 'veri' olan bölümü geri yükleyin...
Yeni sürümede geçeyim madem öyle
Twrp güncelleme falan yapmalıyım?
Twrp yeni versiyon var mı problemsiz?
Twrp yedeği alıp geri yüklersem veri kaybı foto uygulama falan yaşamayacakmıyım?
Daha önce hiç yapmadım sorularımı mazur görün ;)

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Bir süredir bende de problem var hemde çok önemli bir yerde.
aldığım ekran görüntüleri birine wappdan göndermeye çalıştığımda gönderilmiyor ya galeride gözükmüyor ya da simsiyah oluyor ve seçilemiyor facebook telegramda aynı şekilde en çok kullandığım özellik ne yapmak lazım aklına gelen var mı böyle bir problem yaşayan. 8.3.29 yüklü miui pro
Bende aynısı olmuştu Suat hocamın tarif ettiği gibi kolayca hallettim kesin çözüm

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Yeni sürümede geçeyim madem öyle
Twrp güncelleme falan yapmalıyım?
Twrp yeni versiyon var mı problemsiz?
Twrp yedeği alıp geri yüklersem veri kaybı foto uygulama falan yaşamayacakmıyım?
Daha önce hiç yapmadım sorularımı mazur görün ;)

-Twrp güncelleme yapmana gerek yok
-Veri kaybı yaşamayacaksın
-Yedek almadan önce kilit ekranı şifresini kaldırın.Bu bazen sorun olabiliyor...

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Mi5s 4/128 cihazım var 3 gündür global 9.5.2 kullanıyorum oynadığım bir tane oyun var (Score! Match) bu oyunda bile kasıyor ayrıca şarjı daha çabuk bitiyor ekran süresini 3 saat 40 dakika civarı alıyorum değişiklik olarak ns gelmiş onu da kullanmıyorum zaten iyi bir özellik olarak ise bellek tüketimi düzeltilmiş biraz daha bir önceki sürümde 4 gb ramın 500 mblık kısmı boşta kalıyordu bende işin kısacası yine beni memnun etmedi global sürüm. MiuiPro ise mükemmel hem batarya olarak hem kasma sorunu olarak hiç bir problemi yok en iyisi MiuiProya geçme zamanı... Not: Kendi telefonum için bahsediyorum :) Belki başka cihazlarda iyi olan vardır :) suatsari hocama Türkçeleştirme yapıp bu romu kazandırdığı için teşekkürler.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Mi5s 4/128 cihazım var 3 gündür global 9.5.2 kullanıyorum oynadığım bir tane oyun var (Score! Match) bu oyunda bile kasıyor ayrıca şarjı daha çabuk bitiyor ekran süresini 3 saat 40 dakika civarı alıyorum değişiklik olarak ns gelmiş onu da kullanmıyorum zaten iyi bir özellik olarak ise bellek tüketimi düzeltilmiş biraz daha bir önceki sürümde 4 gb ramın 500 mblık kısmı boşta kalıyordu bende işin kısacası yine beni memnun etmedi global sürüm. MiuiPro ise mükemmel hem batarya olarak hem kasma sorunu olarak hiç bir problemi yok en iyisi MiuiProya geçme zamanı... Not: Kendi telefonum için bahsediyorum :) Belki başka cihazlarda iyi olan vardır :) suatsari hocama Türkçeleştirme yapıp bu romu kazandırdığı için teşekkürler.
Mi 6 ve Max 2 var bende ikisi içinde memnunum bende senin gibi pro iyi

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Nazar değdirdim facepalm~~facepalm~~facepalm~~ tekrar MiuiProya dönüş yaptım temiz kurulum yaptım ancak WhatsAppta gruplara sessiz ton atamaya çalıştığımda izin vermiyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu (2 defa temiz kurulum yaptım)

JoAQuiN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Miuipro Mi5 9.5.1 var. Ekran görüntüsü aldığımız zaman genişlet kısmı çalışmıyor. Farklı browserlar, whatsapp falan hiç birinde çalışmıyor hata veriyor. Sizde de öylemi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
mi note 3 için miuipro_v7.1.1_jason_8.4.19 google drive linki olan var mı indirmeye çalıştığımda başarısız oldu diyor.

Snnanar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Lg g2
Konular
14
mi note 3 için miuipro_v7.1.1_jason_8.4.19 google drive linki olan var mı indirmeye çalıştığımda başarısız oldu diyor.

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt