Her ay twrp güncellenmez hocam meraklanma. 3 aydır daha geçen twrp yi tekrardan kurdum.. Oda sizin dediğiniz gibi hafızayı görmemesi yüzünden. Çoğu zaman bu olayda olmaz. Yeni ROM kurduğunuz da eğer ROM geliştiricileri illede yeni twrp istemişlerse ki çok nadir olur o zaman bunu yapmak dışında bir çözüm yok...
[doublepost=1524391427][/doublepost]
TheByALeX hocam . Bende hafızayı göremiyordum. Hafızaya format data yaptım alayını sildim Ama tık yok .. Bende bundan başka çözüm olmadı . Ben başımdan geçeni belirteyim umarım dediğiniz yol çözüm olur. Ama sanmıyorum açıkcası
Hocam iki çözüm yolu var biri hafızayı formatlamak ikincisi Pc üzerinden kurulum yapmak Xda,Miuitürkiye,xiaomi.eu, v.b forumların hepsinde sorunun bu şekilde aşıldığı söyleniyor ki bende bu şekilde çözüm. burada amacımız sorunu temelinden tespit edip çözüm getirmek bilgisayara bağlı kalmadan direkt olarak recovery menüsünden güncellemek. mevcut olan twrp ile yeni sürüme gecemiyor ise xda"da farklı geliştiricilerin sundugu twrp leri denemek gerek
Çözüldü - Twrp hafızayı gormuyor burdaki arkadaş sorunu çözmüş
Çözüldü arkadaşlar sistemi silmeden sadece bu şekilde yaparak yükledim yeni versiyonu twrp de 3.2.1-1 oldu
Twrp Recovery Yükleme
1. Xiaomi USB driverları kurun
2. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirci seçeneklerinden usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
3. Minimal adb ve fastboot dosyasını yükleyin.
4. dosyasının ismini recovery yaptıktan sonra adb klasörünün içine kopyalayın.
(Örnek klasör yolu : C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot)
5. Ses kısma + güç tuşuna basarak telefonunuz fastboot moda alın.
6. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
7. Adb klasörüne gidin klavyede SHİFT tuşuna basılı tutun farenin sağ tuşuna basın
açılan pencereden komut penceresini buradan açıp aşağıdaki kodları yazın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot boot recovery.img