MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Mi6 cihaz twrp modda açtığımda indirdiğim zip li dosyayı göstermiyor internet storege sıfır gözüküyor. Twrp güncelleme yayınlanmadan önce sorunsuz yüklüyordum yeni sürümü.
[doublepost=1524390067,1524390031][/doublepost]Sorunum twrp nin yeni sürümü 3.2.1.1 i yükleyememek
Wipe bölümüne girip dahili hafızayı bicimlendirin.ama bütün bilgileriniz silinir.ardindan rovery dosyasını gösterin.

Sıfırdan bir sistem kurulumu yapmak istemiyorsanız data yedek alıp dediğim işlemleri yaptıktan sonra data yedeğinden sistemi kurun

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Mi6 cihaz twrp modda açtığımda indirdiğim zip li dosyayı göstermiyor internet storege sıfır gözüküyor. Twrp güncelleme yayınlanmadan önce sorunsuz yüklüyordum yeni sürümü.
[doublepost=1524390067,1524390031][/doublepost]Sorunum twrp nin yeni sürümü 3.2.1.1 i yükleyememek

Öncelikle twrp resmi sitesinden cihazınıza uygun sürüm TWRP dosyasını indirin

Bu sorun için telefonu fastboot modunda açıp komut yöntemi ile yükleme yapmak .. Çok basit olay olmakla birlikte 1 kere yaptığınız zaman asla unutmayacağınız kesin çözümdür ..

Şuradan bakarsınız ayrıntılı adım adım yazmaktadır... : Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
Sıkıntı o işte her defasında sıfır kurulum yapmak istemiyorum.
[doublepost=1524391123,1524390723][/doublepost]

Bu sorun için telefonu fastboot modunda açıp komut yöntemi ile yükleme yapmak .. Çok basit olay olmakla birlikte 1 kere yaptığınız zaman asla unutmayacağınız kesin çözümdür ..

Şuradan bakarsınız ayrıntılı adım adım yazmaktadır... : Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu
ilk bu yazıyı okuyarak kurulumu yaptım, bu yöntemleri uyguladım, her ay twrp güncellendiğinde sıfırdan bu yöntemleri mi uygulayacağız.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25

mavisular hocam mevcut hafızayı biçimlendirmesi daha sağlıklı olur.ilerleyen zamanlarda twrp nin yeni sürümünü yuklemek ıstedıgınde bilgisayardan yüklemek zorunda kalacak.ama twrp uzerınden yedek alıp hafızayı bıcımleendırmesı hem sorunu çözecektir hemde yeni sürümleri bilgisayara bağlı kalmadan yükleyebilecektir

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Sıkıntı o işte her defasında sıfır kurulum yapmak istemiyorum.
[doublepost=1524391123,1524390723][/doublepost] ilk bu yazıyı okuyarak kurulumu yaptım, bu yöntemleri uyguladım, her ay twrp güncellendiğinde sıfırdan bu yöntemleri mi uygulayacağız.

Her ay twrp güncellenmez hocam meraklanma. 3 aydır daha geçen twrp yi tekrardan kurdum.. Oda sizin dediğiniz gibi hafızayı görmemesi yüzünden. Çoğu zaman bu olayda olmaz. Yeni ROM kurduğunuz da eğer ROM geliştiricileri illede yeni twrp istemişlerse ki çok nadir olur o zaman bunu yapmak dışında bir çözüm yok...
[doublepost=1524391427][/doublepost]
mavisular hocam mevcut hafızayı biçimlendirmesi daha sağlıklı olur.ilerleyen zamanlarda twrp nin yeni sürümünü yuklemek ıstedıgınde bilgisayardan yüklemek zorunda kalacak.ama twrp uzerınden yedek alıp hafızayı bıcımleendırmesı hem sorunu çözecektir hemde yeni sürümleri bilgisayara bağlı kalmadan yükleyebilecektir

TheByALeX hocam . Bende hafızayı göremiyordum. Hafızaya format data yaptım alayını sildim Ama tık yok .. Bende bundan başka çözüm olmadı . Ben başımdan geçeni belirteyim umarım dediğiniz yol çözüm olur. Ama sanmıyorum açıkcası

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Her ay twrp güncellenmez hocam meraklanma. 3 aydır daha geçen twrp yi tekrardan kurdum.. Oda sizin dediğiniz gibi hafızayı görmemesi yüzünden. Çoğu zaman bu olayda olmaz. Yeni ROM kurduğunuz da eğer ROM geliştiricileri illede yeni twrp istemişlerse ki çok nadir olur o zaman bunu yapmak dışında bir çözüm yok...
[doublepost=1524391427][/doublepost]

TheByALeX hocam . Bende hafızayı göremiyordum. Hafızaya format data yaptım alayını sildim Ama tık yok .. Bende bundan başka çözüm olmadı . Ben başımdan geçeni belirteyim umarım dediğiniz yol çözüm olur. Ama sanmıyorum açıkcası

Hocam iki çözüm yolu var biri hafızayı formatlamak ikincisi Pc üzerinden kurulum yapmak Xda,Miuitürkiye,xiaomi.eu, v.b forumların hepsinde sorunun bu şekilde aşıldığı söyleniyor ki bende bu şekilde çözüm. burada amacımız sorunu temelinden tespit edip çözüm getirmek bilgisayara bağlı kalmadan direkt olarak recovery menüsünden güncellemek. mevcut olan twrp ile yeni sürüme gecemiyor ise xda"da farklı geliştiricilerin sundugu twrp leri denemek gerek

Çözüldü - Twrp hafızayı gormuyor burdaki arkadaş sorunu çözmüş

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hadi hayırlı olsun, Mi 5 için 8.4.19 çıktı (:

Not: NS mevcut değildir...

Edit v1: suatsari hocam, Root'lu gelmedi de, acaba bir sıkıntı mı vardır ? Çünkü diğer Mi 5 Oreo Rom'larda Root yükleyince kasmalar ve sorunlar ortaya çıkıyordu.
Edit v2: Magisk Manager kurunca kasmalar meydana geldi, SuperSu kurunca da Boot'ta kaldı.
Galiba Mi 5 için olan MIUI arayüzlü Oreo Rom'ların hepsinde aynı durum var...
Edit v3: Magisk Manager ile Root'larsanız, güncellemeyi "Beta" olarak ayarlayın ve ardından güncelleme gelecek yükleyip, az biraz kasma ile kullanabilirsiniz.
Edit v4: Kasma sorunu tamamen gitti...

Son düzenleme:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Root'lu gelmedi de, acaba bir sıkıntı mı vardır ?

Miuipro android 8 romları rootsuz yayınlıyor.
Tavsiye edilen yükleme talimatı,
- Romu kurun
- Telefonu başlatıp kurulumu tamalayın
- Ondan sonra twrp'ye dönüp magisk flashlayın...

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Miuipro android 8 romları rootsuz yayınlıyor.
Tavsiye edilen yükleme talimatı,
- Romu kurun
- Telefonu başlatıp kurulumu tamalayın
- Ondan sonra twrp'ye dönüp magisk flashlayın...

Valla yapanların ellerine sağlık hocam.
Bu sürüme aşık oldum.
Size de zaten ne desek az... Çok teşekkürler (:
Tek eksik kalan yanı "NS"... O da olsun o kadar...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Valla yapanların ellerine sağlık hocam.
Bu sürüme aşık oldum.
Size de zaten ne desek az... Çok teşekkürler (:
Tek eksik kalan yanı "NS"... O da olsun o kadar...

İyi günlerde kullan hocam. Bu arada android 8 sebebiyle ayarlarda bazı bölümlerde ingilizce yerler kalmıştı.Bunları hafta içi patch dosyası ile düzelttim. Gözden kaçan birşey olmamıştır umarım :)

Üst Alt