- Adım
- Murat YÜKSEL
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sağlık Mem. / 112
- Konular
- 23
Mi6'nın Android 8'e geçişi bayağı bir sorunlu oldu. Çok sıkıntılar vardı, şimdi bayağı toparladılar. Yazılımsal bir sorun, buda zamanla düzelecektir...Suatsari hocam mi 6 larda beta romlarin hepsinde kablosuz ekran (yansitma) sorun mu var acaba betalarin hepsinde bu sekilde oluyor diger rom ve stabil miuipro haricinde. Bunun bir cozumu varmi?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yok hocam, geçenlerde Alman çevirmen istemişti bu özelliği. Bunu düşüneceğiz dediler. Şuan yok, gelir veya gelmez bilemiyorum...Bildirim çubuğu ve son kullanılanlar menüsü arka plan bulanıklaştırma efekti var mı miuipro'da? 8.3.29 kurdum bugün tekrar ayarları karıştırdım baya ama göremedim suatsari hocam.
Öteki cihazlarda denemediği için mi sadece mi note 3 için yazdınız..8.3.29 sürümü Mi note 3 için Notification Shade
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Test için geldi, şuan için sorunsuz çalışıyor. Yalnızca Mi note 3 için...
Yok hocam çalışmaz. O zipin içerisinde modele ait sistem dosyaları var.Öteki cihazlarda denemediği için mi sadece mi note 3 için yazdınız..
Örneğin ben yarın sabah miui tr 8.4.1 versiyonu yükleyip denesem
Ne gibi bir sıkıntı olur..
Cihaz açılmadı diyelim, tekrar twrp moda girip romu yeniden yüklememe izin vermez mi?
Deneme ve bilgilendirme amaçlı bu işlemi yapabilirim..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi