Hocam çok yoğundum o konuda bildirim yapamadım. Yarın bu konuyu bildireceğim. Kullanmadığım bir özellik, tam olarak sorun neydi hocam?Klonlu google play hatası düzelmemiş halen off
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hata hocamSuatsari Hocam Klonlu google playo yunları açınca böyle bir hata veriyor hesap ekleyemiyorum bu yüzdende oyuna giriş yapılmıyor clash of clans oynamaktayım oyun içindende play oyunlar tıkladığımda tepki vermiyor Klonlu uygulamalar ayarlara hesap ekliyorum ama sonuç yine aynı sorun bu şekilde Geri bildirimdede bulundum inşallah çözülürGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yok ben bakmıyorum hocam. Ben gördüğüm sorunları ekibe iletiyorum...Suatsari hocam geribildirim uygulaması ile gönderdiklerimize senmi bakıyorsun yoksa başkasımı bakıyor
-Sitesinden global sürümün recovery olanını indirip twrp'den kuracaksın hocam.Suat hocam selamlar,
Mi Note 3 cihazıma yükledim 10 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat bir sorum olacak eğer global rom'a geri dönmek istersem bunu nasıl yapacağım? Cihazım türkiye cihazı cepporttan aldım. Eğer anlatım olan bir konu varsa gönderebilir misin?
Desteklerin için çok teşekkür ederim.
8.3.29 sürümü Mi note 3 için Notification Shade
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Test için geldi, şuan için sorunsuz çalışıyor. Yalnızca Mi note 3 için...