- Adım
- uls
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 10
8.3.15 beta var bende tavsiye edecek kadar bilgili değilim ama takılma zorlanma hantallık hissetmedim gayet stabil ve sorunsuz ve bence hızlıdaben global rom ve eu stabil rom ları denedim ve ekran süresi hiç 7 saati bulmadı ama bekleme süresi de hep 1 günün üzerinde oldu. acaba benim note 3 de mi bir sıkıntı var yoksa bulunduğum yerden şebeke sorunu var ondan mı kaynaklanıyor pilin 8-10 saat gitmemesi?
onu anlamak için wi-fi olduğu yerde 2G ye otomatik geçsin istiyorum ve sırf bu özellik için kuracağım pro romu.
peki hocam kararlı sürüm mü önerirsiniz yoksa haftalık sürüm mü ?
O dediğiniz işlemi yapıyor WiFi deyken 2g geçiyor bence o çok işe yarıyor ama tabi şarj süresinde arka plan işlemleri de önemli bir temiz kurulum yapıp denemenizi tavsiye ederim Google servisleri de olmuyor PlayStore hariç az uygulama az servis az arka plan işlemi daha iyi performans verecek diye düşünüyorum.
Telefonunuzda problem olma ihtimali 0 a yakın bence
[doublepost=1521993186,1521992697][/doublepost]
Telefon da çok uygulama çok arka plan işlemi varsa performans düşecektir. Bu mutlak bir gerçek ben bildirim almak istemediğim uygulamaların arka plan işlemlerini kısıtlarım kullanmıyacağım uygulamayı telefonda tutmam, haftada bir dosyalarda artık dosyaları silerim gereksiz resim ve verileri silerim sizde böyle yaparsanız performans artacaktır.Hocam bu cihazı kullanıpta 10-11 saat ekran alanlar var hem de 20 saatin üzerinde bekleme süresiyle. Bu telefonu neredeyse 1 aydır kullanıyorum ve hiç o sürelerin yanından bile geçemedim.
Aklıma bulunduğum yerde Turkcell in şebeke sorunu olduğu geldi ve belki bu romun otomatik 2G ye geçiş özelliği ile pil süresini uzatırm gibi bir fikir geldi.