- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Hocam eu stabil kurabildiniz miEvet....
Hocam eu stabil kurabildiniz miEvet....
Evet kurdum.Hocam.stabil şimdilik...Hocam eu stabil kurabildiniz mi
Stabil mi peki hocam ?Evet kurdum.Hocam.stabil şimdilik...
Hayırlı olsun hocamEvet kurdum.Hocam.stabil şimdilik...
Teşekkürler sağolun..Hayırlı olsun hocam
Ben.Aboneyim ancak çok mücadele ederek güncelleme alıyordum.Memnun.kalmadım..MiRoom'un bitmesiyle birlikte bu romu satın almayı düşünüyorum. Kullananlar önerir mi? Cihazım Mi 8 Lite.
Hocam, vazgeçin artık şu MiuiPro sevdanızdan, paranızla rezil oluyorsunuz, üzülüyorumBen.Aboneyim ancak çok mücadele ederek güncelleme alıyordum.Memnun.kalmadım..
Mücadele ederek derken neyi kastettiniz hocam? Biraz daha açabilir misiniz?Ben.Aboneyim ancak çok mücadele ederek güncelleme alıyordum.Memnun.kalmadım..
Örnek cihaz değiştiriyorsunuz yeni cihaza OTA yoluyla güncelleme alabilmeniz için mail.atiyorsunuz kimsenin umurunda olmuyor sonunda cevap geliyor 4-5 gün sonra Bot'a yazın diye...sorumsuzca davranıyorlar ilk.kez üye olacaklara 72 saat içinde onay gelecek deniliyor mail hesabınıza deniliyor bu verilen saatte olmuyor.4-5 gün bekleyenler oluyor bunlar bir kaçı bu gibi sorunlar sık.sık.oluyor..Mücadele ederek derken neyi kastettiniz hocam? Biraz daha açabilir misiniz?
Örnek cihaz değiştiriyorsunuz yeni cihaza OTA yoluyla güncelleme alabilmeniz için mail.atiyorsunuz kimsenin umurunda olmuyor sonunda cevap geliyor 4-5 gün sonra Bot'a yazın diye...sorumsuzca davranıyorlar ilk.kez üye olacaklara 72 saat içinde onay gelecek deniliyor mail hesabınıza bu verilen saatte olmuyor.4-5 gün bekleyenler oluyor bunlar bir kaçı bu gibi sorunlar sık.sık.oluyor..
Eski bağımlılık yok Hocam.zaten.cihazimada Rom.yok.Eu bekliyorum. ....Hocam, vazgeçin artık şu MiuiPro sevdanızdan, paranızla rezil oluyorsunuz, üzülüyorum
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi