Hocam merhaba, mirom durduruldu, yine proya geleceğim sanırım. Son güncellemelerden sonra durumlar nasıl Şarj donma kasma vbGüncelleme geldi ota dan takip edebilirsinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam Mi Note 10 Lite için bekliyorum MiuiPro Note 10 Lite içinde yayınlanmasını...Sanırım uzun sürecek.Maille çok defa sordum yakında olacak cevabı aldım ...Bakalım ne zaman olur..Hocam merhaba, mirom durduruldu, yine proya geleceğim sanırım. Son güncellemelerden sonra durumlar nasıl Şarj donma kasma vb
Hocam desenize aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Mirom iyiydi ama nedense durdurma kararı aldılar. Miuipro da iyiydi ama son zamanlarda bozdular, güncellemeler geç geliyor , ingilizce desteği yok arada kasmalar falan bakalım ne yapicaz.Hocam Mi Note 10 Lite için bekliyorum MiuiPro Note 10 Lite içinde yayınlanmasını...Sanırım uzun sürecek.Maille çok defa sordum yakında olacak cevabı aldım ...Bakalım ne zaman olur..
Evet doğru gitgide gelişeceğine geriye gidiyorlar ..Yine en istikrarlı EU ...Hocam desenize aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Mirom iyiydi ama nedense durdurma kararı aldılar. Miuipro da iyiydi ama son zamanlarda bozdular, güncellemeler geç geliyor , ingilizce desteği yok arada kasmalar falan bakalım ne yapicaz.
Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk
kullanılarak gönderildi
Öyle sanırım hocam yoksa Skorpi hocam kullanır mıydıEvet doğru gitgide gelişeceğine geriye gidiyorlar ..Yine en istikrarlı EU ...
Dimi amaÖyle sanırım hocam yoksa Skorpi hocam kullanır mıydı
Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet....Öyle sanırım hocam yoksa Skorpi hocam kullanır mıydı
Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi