- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Saolun hocam her ay para oduycez sanırım
Aynen... Hiç gerek yok bence...
Saolun hocam her ay para oduycez sanırım
Aynı özellikler mi globe dede var xiaomi. Eu rom üzerine yamalı Bi romAynen... Hiç gerek yok bence...
Hocam eu rom yanından geçemez. Hep özelleştirmeleri çok olduğu öne sürülür fakat pil süresi de uzun denilen çoğu romdan daha uzun. Eu rom üzerine de yamalı değil. 2-3 hafta miuiproya ara verip diğer romlara yöneldim fakat bu defa yıllık abonelik aldım ve geri döndüm proya. Ki eu rom gözümde en sonda. Tek avantajı erken güncelleme veriyor olması ( onu da hatalı veriyorlar geri çekip geri yükliyorlar.)Aynı özellikler mi globe dede var xiaomi. Eu rom üzerine yamalı Bi rom
Sonuna kadar katılıyorum...Hocam eu rom yanından geçemez. Hep özelleştirmeleri çok olduğu öne sürülür fakat pil süresi de uzun denilen çoğu romdan daha uzun. Eu rom üzerine de yamalı değil. 2-3 hafta miuiproya ara verip diğer romlara yöneldim fakat bu defa yıllık abonelik aldım ve geri döndüm proya. Ki eu rom gözümde en sonda. Tek avantajı erken güncelleme veriyor olması ( onu da hatalı veriyorlar geri çekip geri yükliyorlar.)
Hocam ekran bölümünde ekran kapanma animasyon hızını 'süper hızlı' olarak değiştirip dener misiniz?Kilit ekraninda cok takilma var kilitleyip kilit acarken 1 2 saniye gecikme oluyor varmi ayni sorunu yasayan ?
Magisk ten olduğunu düşünmüyorum hocam. Ayrıca Mi hesabınızı aktif edip, kullanıcı adınızı girerseniz ayarlarda sıfırlanma olmaması gerekiyor.Miuipro üyeliğim bitmeden son sürümü olan 9.11.7 vardı şimdi MiRoom 9.12.12 yüklü tekrar miuipro 9.11.7 yüklemek istiyorum format data yaparak miuipro yüklüyorum ama telefon yükleme bitince siyah ekranda kalıyor bunun sebebi magisk 19.1 olabilir mi
Ayrıca yüklersem paralı üyeliğim şuan yok cihaz sapıtır mı Teşekkür ederim
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatalı inme yaşamadım hiç, ama sunucu sorunları yaşanabiliyor bazen maalesef.Ben bu roma geçtim geçeli hep otadan güncelleme alırken sorun yaşadım. 1 hafta vpn kurup indiriyorum. 1 hafta dil vs değişiyorum. Bu nedir arkadaş? Eu miroom vs hiç bir haftalık güncelleme alan romda böyle sorun yaşamadım. Dosya inmesine iniyor ama hatalı vs. İnternet ile alakalı bir durum yok. Nerde yanlış yapıyorum?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihaz kuruluyor sorunsuz açılma ekranı geliyor orda cihaz açılmıyor siyah ekranda kalıyor açma kapama tuşu da çalışmıyorMagisk ten olduğunu düşünmüyorum hocam. Ayrıca Mi hesabınızı aktif edip, kullanıcı adınızı girerseniz ayarlarda sıfırlanma olmaması gerekiyor.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi