MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Aynı özellikler mi globe dede var xiaomi. Eu rom üzerine yamalı Bi rom
Hocam eu rom yanından geçemez. Hep özelleştirmeleri çok olduğu öne sürülür fakat pil süresi de uzun denilen çoğu romdan daha uzun. Eu rom üzerine de yamalı değil. 2-3 hafta miuiproya ara verip diğer romlara yöneldim fakat bu defa yıllık abonelik aldım ve geri döndüm proya. Ki eu rom gözümde en sonda. Tek avantajı erken güncelleme veriyor olması ( onu da hatalı veriyorlar geri çekip geri yükliyorlar.)

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Hocam eu rom yanından geçemez. Hep özelleştirmeleri çok olduğu öne sürülür fakat pil süresi de uzun denilen çoğu romdan daha uzun. Eu rom üzerine de yamalı değil. 2-3 hafta miuiproya ara verip diğer romlara yöneldim fakat bu defa yıllık abonelik aldım ve geri döndüm proya. Ki eu rom gözümde en sonda. Tek avantajı erken güncelleme veriyor olması ( onu da hatalı veriyorlar geri çekip geri yükliyorlar.)
Sonuna kadar katılıyorum...

Redmi Note 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vural49

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Ben bu roma geçtim geçeli hep otadan güncelleme alırken sorun yaşadım. 1 hafta vpn kurup indiriyorum. 1 hafta dil vs değişiyorum. Bu nedir arkadaş? Eu miroom vs hiç bir haftalık güncelleme alan romda böyle sorun yaşamadım. Dosya inmesine iniyor ama hatalı vs. İnternet ile alakalı bir durum yok. Nerde yanlış yapıyorum?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17
Miuipro üyeliğim bitmeden son sürümü olan 9.11.7 vardı şimdi MiRoom 9.12.12 yüklü tekrar miuipro 9.11.7 yüklemek istiyorum format data yaparak miuipro yüklüyorum ama telefon yükleme bitince siyah ekranda kalıyor bunun sebebi magisk 19.1 olabilir mi
Ayrıca yüklersem paralı üyeliğim şuan yok cihaz sapıtır mı Teşekkür ederim

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Kilit ekraninda cok takilma var kilitleyip kilit acarken 1 2 saniye gecikme oluyor varmi ayni sorunu yasayan ?
Hocam ekran bölümünde ekran kapanma animasyon hızını 'süper hızlı' olarak değiştirip dener misiniz?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Miuipro üyeliğim bitmeden son sürümü olan 9.11.7 vardı şimdi MiRoom 9.12.12 yüklü tekrar miuipro 9.11.7 yüklemek istiyorum format data yaparak miuipro yüklüyorum ama telefon yükleme bitince siyah ekranda kalıyor bunun sebebi magisk 19.1 olabilir mi
Ayrıca yüklersem paralı üyeliğim şuan yok cihaz sapıtır mı Teşekkür ederim

Magisk ten olduğunu düşünmüyorum hocam. Ayrıca Mi hesabınızı aktif edip, kullanıcı adınızı girerseniz ayarlarda sıfırlanma olmaması gerekiyor.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Ben bu roma geçtim geçeli hep otadan güncelleme alırken sorun yaşadım. 1 hafta vpn kurup indiriyorum. 1 hafta dil vs değişiyorum. Bu nedir arkadaş? Eu miroom vs hiç bir haftalık güncelleme alan romda böyle sorun yaşamadım. Dosya inmesine iniyor ama hatalı vs. İnternet ile alakalı bir durum yok. Nerde yanlış yapıyorum?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatalı inme yaşamadım hiç, ama sunucu sorunları yaşanabiliyor bazen maalesef.

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17
Magisk ten olduğunu düşünmüyorum hocam. Ayrıca Mi hesabınızı aktif edip, kullanıcı adınızı girerseniz ayarlarda sıfırlanma olmaması gerekiyor.

Cihaz kuruluyor sorunsuz açılma ekranı geliyor orda cihaz açılmıyor siyah ekranda kalıyor açma kapama tuşu da çalışmıyor

Üst Alt