MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Onı anlayamadım hocam. Zaten sürekli sunucuya baglanılamıyor hatası alıyorum. Kullanici adı yerınde durmadan bi kullanici yazıyor bir surname gıbı bırsey yazıyor. Ki şuanki romda da telefonla konuştuk dan sonra restart yapıyor. Yaptıgım ayarlar geri gidiyor. Güncel sürümü nasıl bulacağım bilemiyorum. Yada ota nın calıştığı eski sürümü bulsam onu da ındırıp yaparım ama 3 sürüm denedim aynı.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Onı anlayamadım hocam. Zaten sürekli sunucuya baglanılamıyor hatası alıyorum. Kullanici adı yerınde durmadan bi kullanici yazıyor bir surname gıbı bırsey yazıyor. Ki şuanki romda da telefonla konuştuk dan sonra restart yapıyor. Yaptıgım ayarlar geri gidiyor. Güncel sürümü nasıl bulacağım bilemiyorum. Yada ota nın calıştığı eski sürümü bulsam onu da ındırıp yaparım ama 3 sürüm denedim aynı.
Telefonun internet bağlantısını kapatıp surname'i silip kullanıcı adınızı yazın hocam

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Hocam telefonun internet bağlantısını kesin. Sonra otaya girip id nizi yazın. Ana ekrana gelip neti açın. Sorun kalmayacaktır.

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Şuan ota da id niz mi yazıyor başka birşeymi hocam?
Cihazın oto damı hocam. Orada kullanıcı adım yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şöyle birşey fark ettim. Mıuıpro sıtesının hesap kısımında 2 bölüm var. 1 i site üzerinden indirme diğeri ota. Ota bölümde eski cihaz ekli. Onu silebilrsem cozerım sanırım bu konuda bilgisi olan var mı?

suatsari hocam bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Cihazın oto damı hocam. Orada kullanıcı adım yazıyor

Arkadaşlar şöyle birşey fark ettim. Mıuıpro sıtesının hesap kısımında 2 bölüm var. 1 i site üzerinden indirme diğeri ota. Ota bölümde eski cihaz ekli. Onu silebilrsem cozerım sanırım bu konuda bilgisi olan var mı?

suatsari hocam bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20191220_160834.jpg
    IMG_20191220_160834.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Telegram üzerinden miuipro nun botuna komutlar vererek ota indirme de yer alan cihazı değiştirdim ve şuan yeni sürümü indiriyorum. Teşekkürler hepinize

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Telegram üzerinden miuipro nun botuna komutlar vererek ota indirme de yer alan cihazı değiştirdim ve şuan yeni sürümü indiriyorum. Teşekkürler hepinize
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.

Üst Alt