- Adım
- Kayhan
- Cihazım
- REDMİ K40 GMİNG
- Meslek
- GKK Sorumlusu
- Konular
- 34
Cihaz aynı mı hocam?
Ota ya id girerken cihazın internetini kesmemiş olabilir mi?Şimdi baktım miuipro da da 9.12.12. görünüyor kullanıcı adını yazmakta sorun olabilir mi acaba ?
Benim mi 8 hocamCihaz aynı mı hocam?
Telefonun internet bağlantısını kapatıp surname'i silip kullanıcı adınızı yazın hocamOnı anlayamadım hocam. Zaten sürekli sunucuya baglanılamıyor hatası alıyorum. Kullanici adı yerınde durmadan bi kullanici yazıyor bir surname gıbı bırsey yazıyor. Ki şuanki romda da telefonla konuştuk dan sonra restart yapıyor. Yaptıgım ayarlar geri gidiyor. Güncel sürümü nasıl bulacağım bilemiyorum. Yada ota nın calıştığı eski sürümü bulsam onu da ındırıp yaparım ama 3 sürüm denedim aynı.
Hocam telefonun internet bağlantısını kesin. Sonra otaya girip id nizi yazın. Ana ekrana gelip neti açın. Sorun kalmayacaktır.Onı anlayamadım hocam. Zaten sürekli sunucuya baglanılamıyor hatası alıyorum. Kullanici adı yerınde durmadan bi kullanici yazıyor bir surname gıbı bırsey yazıyor. Ki şuanki romda da telefonla konuştuk dan sonra restart yapıyor. Yaptıgım ayarlar geri gidiyor. Güncel sürümü nasıl bulacağım bilemiyorum. Yada ota nın calıştığı eski sürümü bulsam onu da ındırıp yaparım ama 3 sürüm denedim aynı.
Denedim ama yine aynı. Mal gibi oldum şuan valla yaHocam telefonun internet bağlantısını kesin. Sonra otaya girip id nizi yazın. Ana ekrana gelip neti açın. Sorun kalmayacaktır.
Şuan ota da id niz mi yazıyor başka birşeymi hocam?Denedim ama yine aynı. Mal gibi oldum şuan valla ya
Cihazın oto damı hocam. Orada kullanıcı adım yazıyorŞuan ota da id niz mi yazıyor başka birşeymi hocam?
Cihazın oto damı hocam. Orada kullanıcı adım yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar şöyle birşey fark ettim. Mıuıpro sıtesının hesap kısımında 2 bölüm var. 1 i site üzerinden indirme diğeri ota. Ota bölümde eski cihaz ekli. Onu silebilrsem cozerım sanırım bu konuda bilgisi olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suatsari hocam bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.Arkadaşlar sorunu çözdüm. Telegram üzerinden miuipro nun botuna komutlar vererek ota indirme de yer alan cihazı değiştirdim ve şuan yeni sürümü indiriyorum. Teşekkürler hepinize