- Adım
- Semih Burak
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 5
Valla ben çok beğendim kasma falan yok (Mi8)
Onay maili geldikten sonra sitede telefon için verilen romu kurup otomatik güncellemeler bölümünde ota için kullanıcı adı yazar oraya miuipro kullanıcı adınızı yazacaksınız ondan sonra en son güncelleme inecek hocam.Mi 9t için olanı bir türlü indiremiyorum. Siteye kayıt oldum. Yardımcı olursanız sevinirim
Ama ben hiç indiremiyoruk ki. Yani link filan yok. Kırmızı Bir indirme butonu var ona basınca da başka yazılar çıkıyor.Onay maili geldikten sonra sitede telefon için verilen romu kurup otomatik güncellemeler bölümünde ota için kullanıcı adı yazar oraya miuipro kullanıcı adınızı yazacaksınız ondan sonra en son güncelleme inecek hocam.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama ben hiç indiremiyoruk ki. Yani link filan yok. Kırmızı Bir indirme butonu var ona basınca da başka yazılar çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ama ben hiç indiremiyoruk ki. Yani link filan yok. Kırmızı Bir indirme butonu var ona basınca da başka yazılar çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sorun da orda zaten. O kırmızı tuşa basınca, attığım görselde ki ekran grliyor. Abonelik almadım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burada 9.8.15 versiyonu var indirebilmeniz lazım
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Limit koyulmuş abone olmadan buradan indiremeyebilirsinizSorun da orda zaten. O kırmızı tuşa basınca, attığım görselde ki ekran grliyor. Abonelik almadım.