- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- Mi note 3
- Konular
- 19
Mi 8 se MIUI pro rom
Maalesef şuan da çalışmıyor muiu 11 den sonra düzeltilmesini bekliyoruz.Mi 9t telefonuma miuipro yükledim rom gayet güzel akıcı ama bir sorunum var parmak izi ile telefonu ekranı açmadan açamıyorum önce ekranı açmam gerekiyor ama diğer romlarda ekranı açmadan direk parmak izi ile açabiliyorum ayarları kurcaladım ama böyle bir ayar bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
mi9T için miuipro link var mı..?Mi 9t telefonuma miuipro yükledim rom gayet güzel akıcı ama bir sorunum var parmak izi ile telefonu ekranı açmadan açamıyorum önce ekranı açmam gerekiyor ama diğer romlarda ekranı açmadan direk parmak izi ile açabiliyorum ayarları kurcaladım ama böyle bir ayar bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Bende bi sorun yok ama ekran kapalıyken direk açabiliyorum ekranı ekran kapalıykenMi 9t telefonuma miuipro yükledim rom gayet güzel akıcı ama bir sorunum var parmak izi ile telefonu ekranı açmadan açamıyorum önce ekranı açmam gerekiyor ama diğer romlarda ekranı açmadan direk parmak izi ile açabiliyorum ayarları kurcaladım ama böyle bir ayar bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Mi Note 3 mü hocam cihaz? Bütün cihazlara verildi mi beta?Miui 11 beta
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hafta güncelleme var mı bilgisi olan var mı
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi