- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 13
Zaten kaçak kullanılamıyor galiba artık. Ayarlar felan sıfırlanıyorParasini verip alsan olmazmi kardesim ?
Zaten kaçak kullanılamıyor galiba artık. Ayarlar felan sıfırlanıyorParasini verip alsan olmazmi kardesim ?
Cihaz yeni olduğu için siteye henüz konmamıştır. Telegram üzerinden cihaz değiştirdiğinizi belirtip link isteyin hocam.Suat hocam, Mi Note 3'den emekliye ayrıldım artık Mi 9T'ye geçtim, Mi 9T / Redmi K20 için rom yok sitelerinde, sayfası var ama indirilebilecek bir rom yok, bilginiz var mı çalışmaları hakkında acaba?
Eşimin telefonuna da 3 aylık ödeme yaptım henüz 2 gün oldu onay maili gelmedi
Bir konuda bilgi almak istiyorum
Mi 8 lite kullanıyor mi ID ye bağlı mail adresi farklı miuipro sitesine farklı mailden üyelik aldım otadan güncelleme sorunsuz gelir mi google form a sitedeki mailden yolladım sadece cihazdaki mail farklı
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spam klasorunede gelebiliyor bazen orayada bakabilirsiniz.Eşimin telefonuna da 3 aylık ödeme yaptım henüz 2 gün oldu onay maili gelmedi
Mi 8 lite kullanıyor mi ID ye bağlı mail adresi farklı miuipro sitesine farklı mailden üyelik aldım otadan güncelleme sorunsuz gelir mi google form a sitedeki mailden yolladım sadece cihazdaki mail farklı
Benimde faklı ve bundan 9 ay önce almıştım sorun yaşamadım. ..Eşimin telefonuna da 3 aylık ödeme yaptım henüz 2 gün oldu onay maili gelmedi