- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 17
Bu mi pro yu yüklemek istiyorum ama twrp konusuna hakim olamadım biri bana tweamvieerden yardımcı olabilir mi acaba 
En az ram harcayanlardan biri mi rom diye biliyorum. Forumda araştır.bilen arkadaşlar yazacaktır.Açıklama için teşekkürler, bendeki model Redmi Note 5(Whyred) rami düşük 3GB model 1 gb falan sistem harcayan Android go tarzı rom var mı?
Bu mi pro yu yüklemek istiyorum ama twrp konusuna hakim olamadım biri bana tweamvieerden yardımcı olabilir mi acaba![]()
Dosyanın sd karta yüklü olması gerekiyor ama bende SD kart yok.Cihazınız mi8 galiba, burada yöntemi var. Çok da kolay eğer bootloader kilidi yoksa yaparsınız basittir.
Rehber - Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0214 Otomatik Yükleme Aracı
sanal tuşları kendin ekleyebilirsin root varsa telefondaK20 pro için 9.7.4 sürümünü temiz kurulum yaptım leş gibi, sanal tuşları kaldırmışlar, temalardan baktım hepsinde de aynı, zaten asıl sorun o da değil. Donup kalıyor ana ekrana gelemedim. Ota'dan 9.8.1 çektim dosya bozuk çıktı. halbuki 4G ile indirdim sorun çıkması imkansızdı. Miuipro ilk kez yanılttı. Giden 3 5 lira mesele değil tabi. Ama keşke kullanabilseydim.
Cihazımda sd kart desteği olmadığı için kontrol edemiyorum maalesef hocam.
Peki sd karta indirme veya yedekleme yapabiliyor musun?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar neden mi6 (sagit) link paylaşılmıyor bilgisi olan var mı başka roma geçtim hiç memnun değilim cihaz alev alıyor elinde mi6 güncel link olan var mı mümkünse son sürüm :/